Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bono naplója


April Wallage [3 AL], gazdája Bono
2004. augusztus 10.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/3
2004. augusztus 10.

éljenek a túristák!
újabb kaland a dunaparti kerékpárúton... 70 éves nagypapa, mellette jobbra 70 éves nagymama ballagnak, persze, csakis úgy, hogy véletlenül se férj el mellettük... messziről rájuk kiáltok a szokásos "heyyyyooooooopp" jelzést hallatva... hátranéznek. bambán. idáig rendben is van, ez a szokásos reakció... aztán mama fogja papa karját, és elhúzza az útból... és mit csinál? fogja magát, és belép a helyére, pont elém... nem túlzok(!): 3 centire tőle sikerült megállnom. aztán eldőltem mint egy fa... a patent-pedál szépségei... :-)
de nem kell aggódni, a kezemet megvédte a kesztyű. úgyhogy horzsolás sem lett, és szerencsére balra sikerült dőlni, így a váltóm sem sérült... a bringának sem lett (egyéb) baja, a nyereg kicsit meghorzsolódott, de ennyi még kell is... ;-)
aztán papa megpróbált segíteni, és elkezdte felcibálni a bicajt... persze, a bal lábam még a pedálban volt. szerencsére angolul beszéltek, így hangos "leave it!" kiáltásokkal a tudtára bírtam adni, hogy lehetőleg ne rángassa ki a lábam a helyéről... :-)
mama meg megkérdezte, miért kiáltottam rá? hát, elhiheti, hogy nem azért, hogy elémlépjen, hanem pont ellenkezőleg... na mindegy. vigyázzatok a holdkórosokkal, mert egyáltalán nem biztos, hogy a józan észnek megfelelően reagálnak. sőt! ezért hívjuk őket holdkórosoknak, ugye... :-)Problémás tartalom jelzése


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat