Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

A fehér ruhás gonosz (feketében) naplója


El Burro [265573 AL], gazdája A fehér ruhás gonosz (feketében)
A világ mint olyan...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/265573
A világ mint olyan...

Üdv mindenkinek aki ennek a szerencsétlen elektronikus állat tulajának érdektelen naplóját olvassa!
Ha valaki örül a világnak hogy van az inkább a többi bejegyzést olvasgassa.

É úgy gondolom, nem kertelek, bevallom: az emberiségnek pusztulnia kéne. Hogy miért? Mer mióta kialakult a homo sapiens nevezetű állat, azóta rombolja a környezetét, pusztítva e gyönyörű bolygót. Most gondolja a kedves olvasó hogy "mit ír ez a hülyegyerek, azt se tudja hogy mennyi 2+2" de ez nem így van. Az ember azt gondolná hogy a párszázezer év alatt kifejlődött bennünk valami összetartás.. hát nem! És ez az ami dühít! Például ott van a legújabb dolog: Az arab jól terrortámad, a többi nemzet meg jól legyilkolja az arabokat. De miért? Semmi értelme! Mindenki aki hisz ugyanabban a felsőbbrendű életformában hisz, csupán más a neve. Továbbá az emberek nem törődnek egymással! Az összes érzelem csak színjáték, hormonok által vezérelt agyi funkció.
Hogy értsd mire gondolok:
Szerelem = fajfenntartási késztetés
Düh = agresszív magnyílvánulása a félelemnek

Ezek csak egyszerű példák. És még valami. Az olyan készülékek mint a televízió. Egy szines képpigmenteket creáló dobozzal lehet irányítani a köztudatot. No comment

Én nem érzem magam embernek.. talán jó talán rossz... nem tudom miért kellett embernek születnem. Talán büntetés. Talán véletlen. Nem tudom és nem is érdekel.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat