Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

A fehér ruhás gonosz (feketében) naplója


El Burro [265573 AL], gazdája A fehér ruhás gonosz (feketében)
A csajozásról

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/265573
A csajozásról

A csajozásról
A cseten sokszor kérdezik, van-e csajom, erre a válaszom egy egyszerű nincs. De mindig kíséri a miért szócska amitől már a szőr feláll a hátamon. Most elmagyarázom hogy miért nincs...
Kézdjük az elején. Mit is jelent számomra a csajozni kifejezés? Nos, számomra ez igazán egyszerű: először is "becserkészni" az adott női nemű egyént (feltehetőleg előzőleges mustrálás után), elnyerni a kegyeit sok belefektetett idővel és munkával, majd ennek eredményeképp elnyerni "szerelme", vagy épp vágyai gyümölcsét. És most ezen metódus alapján nekem miért nincs csajom? Hát ez egy kicsit bonyolultabb.
Először is, embergyűlölő vagyok. Nem szeretem az embereket, nem szívesen érintkezek velük, ezért is sokkal jobb azzal a néhány kiválasztottal virtuálisan beszélgetni.
Másodszor:A sok belefektetett idő és munka. Én erre nem vagyok hajlandó. Nem vagyok hajlandó arra, hogy eme irtózatosan sok idő rááldozásával megismerjek egy olyan nőt, aki szinte biztos hogy rám fog unni, és otthagy.
Harmadszor: Engem inkább egy leheletnyi ésszel, meg sok fantáziával láttak el a génjeim, nem pedig egy macsó plázaboy külsejével, és ugye sok nőnek a plázaboyokon kívül nem felel meg semmi.
Negyedszer: Ha csak nem egy FragDoll (olyan hölgyemény, aki olyan szinten szerelmes a játékokba, mint egy magamfajta) a kiválasztott alany, akkor fix, hogy rám fog unni, a "trendi" dolgok irányában mutatott érdeklődésem a lehető legnagyobb 0-ra való redukálódását (magyarul leszarom ezeket a "trendizenekarvagyvalamidivatmániaamitimádunk" típusú dolgokat.

És még valami: azok akik ilyen dolgokról kérdezgetnek, azok tuti hogy csak a többi kis dedósnak akarnak fittizni hogy "bebe nekem van pasim, neked meg nincs!", szóval ezért nem akarok csajt, blablabla.....
És mielőtt a kedves olvasónak (aki vette a fáradságot hogy olvasson) eszébe jutna hogy homokos vagyok, annak kijelenteném hogy teljes mértékig heterosexuális vagyok....



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat