Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

A fehér ruhás gonosz (feketében) naplója


El Burro [265573 AL], gazdája A fehér ruhás gonosz (feketében)
Fogadalmam

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/265573
Fogadalmam

Kár hogy nincs fekete címszín, mert akkor azzal írnám ezt a szomorú dolgot...

EZEN A NAPON MEGFOGADOM, HOGY ÉLETEM VÉGÉIG SZŰZ MARADOK, ÉS NEM LESZ BARÁTNŐM, SHOA!! (kár hogy nem lehet még nagyobb betűvel írni ezt a sohát, de ugyebár ez a teveclub, és a gyurcsány csomag erre is kihat, de ebbe nem mennék bele)

Hogy miért is? Ez bonyolult, és most nincs kedvem bonyolult elmefejtéseimet, csak ki kell adnom a dühömet, de hogy nézne már ki az ha az utcán spontán felpofoznék egy lányt? Szörnyen. Nem vagyok pszichopata, de ez már elviselhetelen, hogy egy-két kivétellel, a nők kutyaként bánnak velem, belémrúgnak, ha egyszerűen rossz kedvük van. (mondanom se kell létezik pár kivétel, akik még akkor se tennének velem ilyet, ha a világuk omlana le, de nem szeretném a nevüket leírni, nehogy a kis taknyok zaklassák őket)
Hát ja. Bezzeg ha egy férfiembernek van rosszkedve, az mindjár más! És akkor megbántják a szegény kicsi lánykákat. HÁT LÓFASZT! KOMOLYAN MONDOM, HA A NŐK AZ EGYENJOGÚSÁGÉRT KÜZDENEK, AKKOR NE TAPOSSANAK BELE MÁS LELKÉBE, HA UGYANEZT NEM VISELIK EL! MERT MÁR A TÖKÖM KIVAN AZ ILYENEKKEL, ÉS HOSSZAS FONTOLGATÁS, ÉS MÉRLEGELÉS UTÁN ERRE JUTOTTAM!

Nem akarom tovább ingerelni magam, mert még a végén a kémiai kasztrációmhoz jutnék....

Uff! Megmondtam..!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat