Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

A fehér ruhás gonosz (feketében) naplója


El Burro [265573 AL], gazdája A fehér ruhás gonosz (feketében)
Önképző szakkör-rémálomföld

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/265573
Önképző szakkör-rémálomföld

Kedves gyerekek! Elmesélek nektek egy mesét, DE CSAK HA NEM IJEDTEK MEG!!

Ez az eset egy aranyos kicsike kislánnyal történt meg, aki az erdő szélén lakott. Egész nap fát vágott, tortát heggesztett a kertben, így estére mindig nagyon álmos lett. Egyik este azonban nem azt álmodta amit szokott. Azt álmodta, hogy az ágyához odaül egy kedves kis küklopsz. A küklopsz fölé hajolt és mosolygott. AZTÁN EGY VÁRATLAN PILLANATBAN BELENYÚLT A SAJÁT SZEMÉBE, ÉS RÁFOJATTA A SZEMGOLYÓJÁT A KISLÁNYRA! CSAK ÚGY CSORGOTT A SZEMGOLYÓ A KISLÁNY TARKÓJÁRA! a KISLÁNY CSAK SIKÍTOTT, A KÜKLOPSZ PEDIG NEVETVE CSORGATTA RÁ A SZEMÉT! A kislány riadtan futott ki a házból, és lassan elindult az erdőbe. Sietve szedte a lábait a fák között, amikor a ködben alakokat látott mozogni. Ezek az alakok egyre közelebb jöttek. A kislány rém,ülten figyelte az alakokat, akik csak közeledtek, és közeledtek. TROLLOK voltak! A trollok odaszaladtak a kislányhoz. Belenyúltak a saját fülükbe, ÉS RÁFOJATTÁK A FÜLZSÍRJUKAT A KISLÁNYRA!! A KISLÁNY SIKÍTOTT, A TROLLOK CSOPORTOSAN FRÖCSKÖLTÉK A FÜLZSÍRJUKAT A KISLÁNY RUHÁJÁRA! A kislány elszaladt előlük,messze-messze sietett. Nagyon megrémült és elfáradt, gondolta megpihen egy fa alatt. Az egyik fa kedvesen hívta:-Gyere ide kislány, ülj ide!
A kislány odasétált, a fa pedig HIRTELEN LEHUGYOZTA A KISLÁNYT! ÉS HUGYOZTA A KISLÁNY MEG SIKÍTOTT: -SEGÍTSÉG LEHUGYOZ A A FAAAA!!
A kislány felriadt rémálmából. Az anyukája besietett a szobába, és az ágy szélére ült.
-Mi történt kislányom, rosszat álmodtál?-kérdezte.
A kslány remegve mondta:- Jajj, igen anyu borzasztó volt!
Az anyuka megsimogatta a kislányt, ÉS RÁFOLYATTA A SZEMGOLYÓJÁT! aZTÁN JÖTTEK A TROLLOK ÉS RÁFOJATTÁK A sZEMÖLDÖKÜKET MEG LEHUGYOZTÁK A FÁKAT, A KÜKLOPSZ MEG A SZEMÉBE KENTE A FÜLZSÍRT!! A KISLÁNY CSAK MENEKÜLT, A FÁK MEG FUTOTTAK UTÁNNA, A TROLLOK MEG SIKÍTVA HÁNYTAKA A TEHERAUTÓRA!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat