Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Petya naplója


Noreply [228217 AL], gazdája Petya
Díszpintyek - Pilot

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/228217
Díszpintyek - Pilot

Úgy látszik minden közösség (legyen az bármily kicsi is) kitermeli magából a saját győzikéit, kiszeltündéit, anettkáit és kelemen annáit.
A TC-n sincs ez másképpen. Úgy döntöttem, ha éppen időm engedi beteszek pár gyöngyszemet a naplomba.
Néha rá rá nézve az üzenőfalra megdöbbenem, hogy 9-12 évesek magukat szinglinek titulálják. Azt hiszem, sőt! Bizton állítom, nincsenek tisztában a szó fogalmával. Bár félek, nem ez az egyetlen szó aminek a fogalmával nincsenek tisztában. Ami alapjába véve nem is baj, egy gyereknek (igen, ők még javában azok) nem kell két lábon járó lexikonnak lenni.
Nem is ez a baj, hanem nem kellene pasit meg csajt vadászniuk. Hiszen azt se tudják még mit kezdjenek egymással. Ebben a korban ez még nem más csak egy titulus. Oks, mától a barátom/barátnőm vagy, majd jól megmondjuk mindenkinek, vagy éppen titokban tartjuk, mert úgy még izgisebb. Meg majd fogjuk egymás kezét. De igazából nem történik semmi. Hála a jó égnek, még asz kellene, hogy történjen.
A következő korosztályban (14-16-18) pedig ott vannak azok a kelemenanna klónok akik úgy gondolják az a társadalmi elvárás tőlük, ha már nőnek születtek, hogy fenék, mell ki, úgy lesznek elismert tagjai a társadalomnak. Aztán részegen panaszkodnak majd a barátnőnek egy bulin a wc-ben sírva, hogy: de hát én csak arra kellek a pasiknak!
Mit vártál? Ha úgy viselkedsz mint egy K akkor egy pasi sem akar a lelkedbe látni és mélyenszántó gondolatokat megvitatni veled.
Arról nem is beszélve, hogy ha eléritek azt a kort amikor már ráncos lesz a bőr, megereszkedik a mell és a fenék, akkor ezek a most nagyon rátok hajtó pasik szépen átnyargalnak a fiatalabb korosztályra és ti mentek a süllyesztőbe.
Sok minden van ami tizenévesen menő. Nincs is baj, ha az ember kiszórakozza magát, ha ezzel mást nem zavar. De azért nem ártana tanulni nektek sem. Nem árt, ha van egy elfogadható végzettséged. Akár egy diploma, akár egy szakma. Mert a menőgyártó piacra elég nehéz bekerülni, még akkor is ha tehetséges vagy, mert kissé belterjes.
A vámpírvadász, démonmester és más idióta játékból, vagy manga baromságból szedett szakma pedig nem létezik, jobb hatudjátok. Úgyhogy nagyon ne keressétek majd az állásbörzén, ha netán felnőttetek, mert egy szép gumiszobával fogják honorálni lelkesedéseteket.
Az meg csak feketepákonak, győzikének és kiszeltündének jött be, hogy abból él meg, hogy sötét mint az éjszaka, így azt hiszem ez a piac is betelt, sőt asszem már túl is csordult kissé.
Szóval néha felnézek ide és a magam szórakoztatására gyűjteni fogom az itteni díszpintyeket élve a szólás szabadsággal. :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat