Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Petya naplója


Noreply [228217 AL], gazdája Petya
Díszpinty - trendy görl

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/228217
Díszpinty - trendy görl

A tipikus: 12 évesen parishilton, vagy kelemen anna a példaképem: [72687 AL]

Dr. Csernus mesélte egyszer, hogy írattak egy felmérést 12 évesekkel: "Mi leszel, ha nagy leszel?” Volt aki beírta: PANDORA! Talán valaki még emlékszik rá a VV akárhányból ő volt az egyik a sok közül aki mindent akart az életben, csak tanulni, meg dolgozni nem. Így szerepelt pornófilmben, valóság show-ban,sztárboxban, meg mindenbe amivel "befuthat". A gyerekek meg elhiszik (hiszen ezt látják), hogy ez egy foglalkozás, egy hivatás.
Trendy görl is elhiszi...
Izgalmas egy AL.
Nyilván ellopták a szimpla v-t a klaviatúrájáról, és ezért használ olyan szavakat mint: wolt, wan, Láwolom (ez külön kedvencem, erre még visszatérek).
Néha meg idegrángás állhat az ujjában (ami ilyen fiatalon elég szomorú) így születnek ilyen szavak mint: táánc, wííííííí, szavííízanak, kéééép, üzíííít az üzííííííífalra, köszíííí szerííííííí.
Szóval azt javaslom A TC-s társág gyűjtsön neki műtétre... vagy pszichiátriai kezelésre.
Kedvencem, hogy sokan nem tudják már eldönteni, hogy a magyar szavakat kell angolosan írni, vagy angolt magyarosan. Egyik ilyen gyöngyszem a ma olyannyira használatos Láwolom, amitől a falat kaparom. Elképzele,m ha trendy görl egyszer majd felnőtt korában ha apucitól lesz egy "cééép mejcije' és karambolozik, azt hogy adja majd elő:
"Pushingolták a caromat a corneren."
De azt is megtudtuk, hogy utálja a "nyávogós kis hü-lyeleányokat". Na most... vagy komoly identitás zavarban szenved, vagy nagyon utálhatja önmagát. Vagy simán skizo.
A legszebb, hogy 12 évesen a kedvenc cuccai az ékszerei, szemcerkája és a körömlakja... Valószínűleg jelessel végezte az utcalányképzőt.
Amit még szeret... azaz Láwol: "hazafelé úgy jönni hogy szétröhögjük az agyunkat". Azt hiszem ezt már megtette, és nem maradt már semmi kis kobakjában mit tovább szétröhöghetne.
De utolsó mondatával (mely szerint a totál hülyéket azért nem utálja, mert ő is az) mélységesen egyetértek.
Hajrá trendy görl, pár év és jól fogsz keresni a türelmi zónában...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat