Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Petya naplója


Noreply [228217 AL], gazdája Petya
Gyarló az ember

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/228217
Gyarló az ember

Tehát én is. :)
Kövezzenek meg, de jól esik olvasni, hogy sokan egyetértenek azokkal a dolgokkal amiket leírtam ide.
Így, mivel a TC törli a régi levelezést, párat megörökítek egy post erejéig a hétvégén kapott reagokból. (ennek apropója amúgy a következő üzenőfalas üzenet volt:
"Ha 12-14 évesen kidobjátok a melleteket, ne csodálkozzatok ha megtalálnak a pedofilok..."

Köszönöm mindenkinek a pozitív véleményt és hogy vették a fáradságot, hogy megosszák velem.

"Nagyon izgalmas olvasmány és nagyon tanulságos! kötelező olvasmány :)"

"Jó végre egy olyan adatlapot látni/olvasni, ami frappáns és jól van megfogalmazva. És leginkább, amin nem szerepelnek a "láw" "képcsi" vagy "szawi" elkorcsosult szavak :) Jó érzés leírva látni azt, ami bennem is megfogalmazódik, mikor olyan adatlapot látok..."

"frankó a szöveg az adatlapodon! teljesen egyet értek:)"

"Nagyon jó szöveget üzentél a kis fiataloknak, és kifejezetten egyetértek. Jót mosolygok mikor 11éves csajszi ír az üzenőfalra hogy: "pasit keresek". Ami engem plusba zavar a 12 évesekben, hogy sokan már ekkor neki állnak alkoholizálni, és Urambocsá részegen érnek haza 11kor. De ez már igazából a szülő felelőssége. Nem tudom mi a jó benne. (különben most írtam meg 3éves tevémről talán a 3. levelet életében XD)"

"Mindig csak a képedet néztem az adatlapodon, aztán tovább lapoztam...most elolvastam a "bemutatkozásod"...5 perce sírva röhögök, úgyhogy tényleg minden tiszteletem a 37 évednek:)
peace"

"Isten áldjon téged és a szövegeid! Imádom :D

Béke veled, repül a 100-as :D
Písz!"

"Egyetértek azzal amit a 12-14 éves lányokról írsz, de csak annyi hozzáfűzni valóm lenne, hogy ott kéne lennie, hogy tisztelet a kivételnek, mert én úgy érzem nem tartozom ebbe bele és nem is áll szándékomba, és bocs ha zavart hogy tegeztelek."

"Hogy neked mennyire igazad van.:) Pontosan ezt gondolom én is, hogy elromlik a világ és egyre, hát sajnos Hülyébb emberekkel leszünk körülvéve, és a legdurvább hogyha a mai 9-12 évesek maradnak olyanok amilyenek és gyerekeik lesznek majd egyszer, akik ugyanezt v. rosszabb magatartást látnak és példaként veszik! Nem tudom, kiktől remélhetem majd egyszer 50-60 év múlva a nyugdíjamat, hogyha esetleg még itt maradok, és ha egyáltalán lesz majd nyugdíjam...:D
Szóval csak véletlen feléd kavarodtam adatlap leskelődés közben, ami szökőévente egyszer megesik velem:D és láttam, hogy miket írsz és leesett az állam, hogy végre egy normális adatlap, egy baromi nagy igazsággal! :)"

"Teljesen egyetértek azokkal a dolgokkal, amiket az adatlapodon írtál. Remélem minél több olyan ttc-s olvassa, akikre vonatkozik.
Örülök, hogy valaki ilyeneket is ír.:)"

"Nagyon tetszik a profilod, sok igazság van benne. Ezért kaptál 100at, nem azért, mert mindenkinek csak úgy osztogatom. Elszomorító, hogy manapság ezt látni/hallani mindenhol...de ilyen lett a világ.
További szép napot!2

"Végigolvastam az adatlapodat(már ha tegezhetlek).És nagyon igaz amiket leírtál ott, akinek van egy csöppnyi esze(bár...) az hallgat az ott leírtakra.

További szép napot!"

"Istenem végre egy hihtetlenül jó adatlap! :D"



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat