Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Petya naplója


Noreply [228217 AL], gazdája Petya
korosztály

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/228217
korosztály

Kaptam egy levelet egy 12 évestől melyben azt nehezményezi, hogy ne általánosítsak. Mert ő például nem tartozik bele a mellkidobós kategóriába és nem is akar.

Nos. Nem mondtam, hogy minden 10-12 éves ilyen. Ahogy egyetlen korosztályt sem lehet általánosítani. De van ugye a többség... ami nagy úr, mert mindig is az volt. Az pedig most sajnos most abba az irányba megy ami olyan dolgokkal jár amiket már régebbi bejegyzéseimben írtam.
Hogy miért csak róluk írok? Jó kérdés!
Páran írták nekem, hogy egyetértenek velem, de sajna attól, hogy olvassa valaki a naplóm, nem fog megváltozni. Ez így van. Aki olyanokat írt, hogy elgondolkodtató amit írtam, vagy hogy egyetért velem, annak a fejébe nyilván nem én csepegtettem az elixírt. Ők már eleve másképp gondolkodnak mint a celebeket birka ként bégetve követő tömeg. De nem is célom az emberek megváltoztatása.
Ahhoz viszont igen, hogy görbe tükröt tartsak azok elé, akik még épp hogy kiejtették a szájukból a cumisüveget, máris cigivel, sörösüveggel esetleg eper ízű gumival pótolják a hiányt. És itt most nem az Orbitra gondoltam. Bár sajna sok esetben még el sem jutnak odáig, hogy használják. Mert hát ők annyira pörgősen élik az életüket. Ezért úgy gondolják, hogy helyénvaló dolog, sőt követendő példa, hogy 14-16 évesen veszítsék el a szüzességüket.
Örülök, hogy vannak akik nem ilyenek. Bár sajnos ők vannak kevesebben, de éppen ezért tisztelet nekik, hogy ennyi negatív befolyás hatására (média, net, osztálytársak) is megmaradnak normálisnak.
A társaiknak pedig azt üzenem, hogy inkább őket utánozzák! Ha tudják...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat