Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Petya naplója


Noreply [228217 AL], gazdája Petya
beteg emberek

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/228217
beteg emberek

Azt hiszem a legszánalmasabb típus itt a "bevállalós csajokat" és hasonló tartalmú üzeneteket írogató emberkék.
De most... de most... tényleg ez elégít ki valakit? Oks, idáig még azt mondanám, a magán ügye, ha négy fal között teszi. Annyi helyről lehet már pornót letölteni. Hát tegye meg, és élvezze a tenyere adta örömöket. De ne pofátlanodjon be egy olyan oldalra, ami messze nem szexpartner kereséséről szól. Arra is megvannak az oldalak.
Arról nem is beszélve, hogy A TC-n sok a 12-13 évesek is, akiknek egyrészt nem biztos, hogy ilyeneket kellene olvasni. Másrészt az ő megkörnyékezésük (még ha ilyen szánalmas módon történik is) messze kimeríti a pedofilizmus fogalmát, ami ugye bűncselekmény, méghozzá az egyik legocsmányabb.
Bár a TC javára lehet írni, hogy az ilyen aberráltak AL-ját elég sűrűn takarítja le, én azért megtenném, hogy átadnám a rendőrségnek az IP címüket.

Azt a költői kérdést meg csak széljegyzetként teszem fel, hogy tényleg van olyan csaj aki erre kapható? Mert akkor egy fokkal sem jobb a hirdetőnél. Ha már K-nak áll valaki, legalább ne ilyen pitiáner formába tegye! Jesszusom, tényleg van aki vetkőzik pár virtuális datolyáért? Azt hiszem ez olyan mintha valaki betörne egy játékboltba és a Monoply-ból kiszedné a játékpénzt és örülne magának, hogy mekkora fogást csinált.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat