Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Petya naplója


Noreply [228217 AL], gazdája Petya
párbeszéd 02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/228217
párbeszéd 02

Ismét akadt egy rajongóm [16800 AL], akivel váltottunk pár levelet. Mondandóját a
"Ha 12-14 évesen kidobjátok a melleteket, ne csodálkozzatok ha megtalálnak a pedofilok..." üzenetem ihlette:

"ezek szerint te is pedofil vagy!"

"Komoly probléma lehet a logikáddal, ha az AL-om, a naplóm és az üzenőfalra tett üzenetem alapján erre a véleményre jutottál!"

"szerintem meg veled van probléma.az adatlapod és a naplód alapján. tisztelem a kort de egy ilyen szánalmas és gerinctelen embert tisztelni nem lehet. mi az h egy 13 v 14 évesnek nincsenek fogalmai a szexről vagy épp az életről??? épp ez az hogy tatter az az élet már elmúlt hogy meglátsz egy kislányt és meghúzod a copfját! itt már a 6 évesek is dugnak! erről ennyit! Bekerülhet a naplódba vagy akár az újságba a címlapra is nem érdekel! Vagy akár visszaírhatsz én nem futamodok meg! mert én nem olyan vagyok. Byebye te Tatter...(ui.:ha ezt nem tudnád mit jelent tudod azok a kis szánalmas tizenévesek így hívják a Tatákat.Ha pedig nem értenéd hogy ezalatt mire gondolok akkor arra hogy szánalmas öregember vagy már...)"

Konklúzió:
A személyeskedésekre ki sem térek. Egy: nem veszem rá a fáradságot. Kettő: van egy szint ami alá nem megyek.
De! Kevesen korteskednek itt annyit az ellen, hogy a tizenéves lányoknak magukat mutogassák, mint én. Asszem a "beteg emberek" postomban erről mindent leírtam. De ha neki az jött le ebből, hogy én pedofil vagyok, hát tényleg csak gratulálni tudok a csavaros észjáráshoz. De ez egy dolog.
No de a csúcs, amin percegik nevettem a térdemet csapkodva:
"itt már a 6 évesek is dugnak!"
Igazából csak megköszönhetem ezt a szép gondolatot! Ennél ékesebben nem bizonyíthatta volna, hogy TÉNYLEG fogalma sincs arról, mi az a szex. Mert ami ahhoz kell, egy hatévesnek még nincs! :))) Azaz van, de... no azt hiszem nem az én tisztem, hogy ezt itt és most elmagyaráznom. :D
De nem is kell.
Még javában az oviban kellene énekelnie vígan a homokozóban, hogy: Kelj ki kalács keeelj ki! Hátha rá is hatással lesz, és amint lekerül a tojáshéj a fenekedről, kikel az értelem a fejéből. Azaz némi ésszel is megáldja a természet, vagy a jó isten (kinek-kinek hitvallása szerint.)
Abba meg bele sem merek gondolni, hogy szülei hogyan mesélték el otthon, bimbódzó kapcsoltuk gyümölcsének az ő egymásra találásuk történetét, hogyha úgy gondolja 20 évvel ezelőtt a copfhúzogatás volt a menő, és az én korosztályom így ismerkedett.
- Hát megláttam anyád, és meghúztam a copfját. Aztán meg őt! Vágod? Azt’ te lettél! Ennyi.
Amúgy rendi volt apuci, meg romantikus, mert akár orrba csűrhette volna anyucit. Csak hogy némi ízelítőt adjon a további harmonikus párkapcsolatból. Mert gondolom az efféle kedveskedés ma is mindennapos egy ilyen csupa szív családba.
Ne csodálkozzunk így azon, ha szegény gyermekben innentől az udvarlás művészete azonos az azonnali hagyatt döntéssel. Amit ugye szerinte (ezen még mindig nevetek) már a 6 évesek is csinálják...
Bár igazából nem kéne ezen nevetni, mert szomorú ez kérem de nagyon. Hogy valaki büszke arra, hogy már ilyen idősen tudja, hogy mi az a szex (Mondjuk egyértelmű, hogy igazából fogalma sincs róla!)
Szóval halleluja, hogy a tatter szót benne van a szótárába. De azt hiszem sok magyar szó, amit jeles íróink, költőink tehetséggel és szívvel lélekkel forgattak mikor az emberi értékekről írtak... nos azok a szavak igencsak hiányoznak belőle!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat