Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Szerencse Lánya naplója


Hunched Beatrix [252868 AL], gazdája Szerencse Lánya
Hiány

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/252868
Hiány

Valakinek a hiánya sokat ronthat a hangulatunkon. Valaki olyannak a hiánya, akit az életünknél is jobban szeretünk, nos annak a hiánya felér egy világ- katasztrófával.

Számolni a hátralévő napokat, órákat, perceket és másodperceket, nagyon nehéz. Várni hogy mozduljon a mutató, hogy egy újabb szem lehulljon megadva magát a gravitációnak, hogy történjen valami ami kicsit is mutatja az idő múlását. A következő pillanatig mikor újra ...

... és újra és újra. S a gondolataid mint egy rabságba esett vad, száguldanak körbe és körbe, zakatolva újra és újra ismétlik: hol van ? vajon mikor ? És a válasz hiánya fáj.

Sőt. Sokszor elviselhetetlen. Amikor a kollégák elviselhetetlenek, a fogorvos megkínoz, a munkádban örülsz ha oda tudsz figyelni és amikor otthon ok nélkül ordítoznak és semmibe veszik a kérésedet...Nos, ilyenkor a hiány az még elviselhetetlenebb...

Mert folyton az jár a fejedben, mikor láthatod újra, mikor zár megint a karjaiba és mikor merülhetsz el újra szemei kékségében. Újra és újra.

Ilyenkor lenne jó ha lennének barátok akik ráérnek. Ha lennének egyáltalán barátok. Akikkel/akivel néhány órát leülnék csevegni. Talán elterelnék kicsit a figyelmem. Arról hogy mikor láthatom, hallhatom. Újra és újra. És csak a hiányát érzed. Mert kevesebb vagy nélküle ha nincs melletted. Mert HIÁNYZIK .






Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat