Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Szerencse Lánya naplója


Hunched Beatrix [252868 AL], gazdája Szerencse Lánya
Nem árt tudni

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/252868
Nem árt tudni

Az önkielégítés

Életed talán legintimebb pillanata, amikor magadnak szerzel örömet. Sokan letagadják, zavarba jönnek e téma hallatán. Voltál már úgy, hogy maszturbálás után furán érezted magad, kínos volt, undorodtál attól, amit tettél? Semmi gáz!

Biztosíthatlak, hogy a nők 90%-a maszturbált már, legalább egyszer életében. A többség rendszeresen teszi, hiszen ez jó! A szex, így az önkielégítés is pozitív hatással van rád! Endorfin hormonok szabadulnak fel a szervezeteden, az arcod kipirul, bőröd simább lesz és tulajdonképpen egyfajta sportnak is felfogható, mert még zsírt is égetsz vele. Sőt! Stresszoldó hatása bizonyított! Szexuális képességeid fejlődnek, így ha a partnereddel vagy, sokkal jobb élményekben lehet részed.


Sokféle lehetőség áll rendelkezésedre, hogy felfedezd, mi a legjobb neked. Csinálhatod a kezeddel, párnával, vibrátorral, akár plüssállattal vagy zuhannyal, kipróbálhatod a gésa golyókat is, csak arra vigyázz, hogy amit a hüvelyedbe helyezel, tiszta tárgy legyen, amit semmi másra nem használsz.
A hüvely bemenet lassú simogatásával (egy kis nedvességgel fokozható az izgalmi állapot), a csikló finom dörzsölgetésével könnyen feizgulhatsz. Érdemes kipróbálni többféle testhelyzetet is!

Csajok a csúcson - Miért jó az önkielégítés?

E kellemes "elfoglaltságot” majdnem minden csaj kipróbálta már, de kevés közülünk, aki nyíltan beszél róla. Az önkielégítés még mindig tabu témának számít, és sok előítélet kapcsolódik hozzá. Csak Csajoknak!

A maszturbáció nem más, mint a nemi szervek kézzel történő ingerlése, amikor a csaj vagy pasi önmagának okoz kézzel szexuális izgalmat, kielégülést. Az önkielégítés során a kézi munkát már segédeszközök is kiegészíthetik mint párna, vízsugár, vibrátor, gésa golyó, hogy csak a leggyakoriabbakat említsük.

A tinédzserek többsége rendszerességgel végez önkielégítést, de nem árt tudnunk, hogy az önkielégítéshez hasonló önstimuláció már óvodáskortól létezik. A gyerek azért csinálja, mert jó neki, a felnőtt is, csak ő már ezt tudatosan műveli. Az önkielégítés tehát fontos lépése szexuális fejlődésének. Tudatossá akkor válik a maszturbációnk, amikor már konkrétan nemi vágyakat elégítünk ki vele. Szakemberek szerint ez általában 10 -12 éves korban alakul ki, de lehet valakinél csak 14 évesen. Sőt vannak, akik felnőtt korban ismerik meg az ön örömszerzés e módját, amikor már túl vannak az első valódi szexuális élményen.

Az önkielégítés tehát egy teljesen normális dolog, hiszen mi nők általa megismerhetjük a saját testünket, és így partnerüknek is el tudjuk mondani mi okozza számunkra a legnagyobb élvezetet. Mi csajok leggyakrabban a csiklónk ritmusos simogatása vagy valamilyen tárgyhoz való dörzsölése által juthatnak el leghamarabb a csúcsra. Az ujj vagy valamilyen más tárgy bevezetése fokozhatja az élvezetet. Önkielégítés közben legtöbbször a régi szerelmeket, még be nem teljesült vágyainkat képzeljük magunk elé.

Ki gondolná azt, hogy az ókorban a nőket egészségük megőrzése érdekében az orvosok ezzel a módszerrel kezelték? A vibrátor használatát - mint az orvosi kezelés kiegészítőjét - már a XIX. században a hisztéria kezelésére ajánlották. Arról is bizonyára kevesen hallottatok, hogy május az önkielégítés hónapja vagy arról, hogy Indonéziában az önkielégítést törvénytelen cselekedetnek minősül, amiért akár lefejezés is járhat. Mára azonban tény, hogy a maszturbáció az egészségre éppoly jótékony hatással van, mint a rendszeres szexuális kapcsolatra. Felesleges tehát szégyenkezned a pasid előtt!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat