Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Szerencse Lánya naplója


Hunched Beatrix [252868 AL], gazdája Szerencse Lánya
5+8 ok, hogy ...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/252868
5+8 ok, hogy ...


5+8 ok, hogy minél többet szexelj!

A szex jót tesz az egészségednek, sok örömöt nyújt, és pozitív életérzést közvetít az elmédnek! Íme néhány fontos tény, amit tudnod kell a szexről!

1. A szex csökkenti a stresszt és a depressziót

Törődj úgy a partnereddel, mintha az első randik idején tartanátok, hogy megmaradjon a szikra köztetek! Bármennyire is romantikusnak tűnik, legtöbbünk számára nehéz megszervezni egy randinapot, főleg, ha az ember régóta van együtt a párjával. A szex stressz- és depressziócsökkentő hatása tudományosan is bizonyított, mivel hatására boldogsághormonok szabadulnak fel az agyban!

2. A szex enyhíti a fájdalmakat

A legeslegjobb fájdalomcsillapító a világon a szex, főleg az orgazmus, amely olyan természetes kémiai anyagokat termel, mint az endorfin! Mellé egy kis víz, melyet sok terápiához is használnak - miért ne szexelhetnénk hát együtt a kádban vagy a zuhany alatt? Így még a vízzel is spórolunk majd...

3. A szex segít felejteni és növeli a boldogságérzetet

Tartozások, kifizetetlen számlák, pénzügyi gondok? Mielőtt rondán elfajulnának a problémák, próbáljátok szexszel levezetni a feszültséget, növelni az általános boldogságérzeteteket!

4. A szex segít a súlycsökkentésben és a vérkeringés felpezsdítésében is

A közös gyakorlat sokkal szebb lesz majd a fitnesztermi izzadásnál, hisz egyetlen szeretkezés 200 kalóriát éget el, s a szíved egészségét is védi!

5. Organikus orgazmus

A szex csökkenti a fejfájást, növeli az endorfin és antitestek mennyiségét a szervezetben, amelyek mind védenek a megfázás és az influenza ellen, emellett heti egy szex 30%-kal növeli az immunoglobin A-t a szervezetben, mely erősíti az immunrendszert, segít leküzdeni a betegségeket. Felveszi a harcot az eldugult orr és az asztma ellen, a lázas megbetegedések esetén is kiváló.

Még miért jó a nők számára a szex?

1. Minél többet szexelsz, annál több hormon termelődik a szervezetedben.

A hormonok felelősek a megnövekedett szexuális vágyért. A szex növeli az ösztrogénszintet, ez pedig véd a csontritkulás és az Alzheimer-kór ellen. Ha rendszeresen szexelsz, rendszeresebbé válik a menstruációs ciklusod. A szex természetes gyógyír a női fájdalmak ellen is.

2. A szex csökkenti a prosztatarák kockázatát.

Főleg, ha az ember rendszeresen gyakorlatozik az ágyban!

3. A szex növeli az intimitást és az önbizalmat.

Természetesen, aki tudja, hogy szeretik és vonzónak találják, az egy nagyfokú magabiztosságra és önbizalomra tesz szert. A szeretkezés összehoz két embert, és segít elsimítani a vitákat is.

4. A szex javíthat a párkapcsolati problémákon.

A gyógyítás többféle lehet: néha van, hogy egy kapcsolatot kell meggyógyítani, vagy valaki bánatát, esetleg egy konkrét problémát. A szex a legjobb választás minderre!

5. A szex a hosszú élet titka.

A szex lehet a fiatalság elixírje, amely örökké frissen és fiatalosan tart: megóv a problémáktól és a kedvetlenségtől.

6. A szex legyőzi a kort, növeli a mozgékonyságot, jó közérzetet biztosít.

Az összes hormon, amely felszabadul a szex során a szervezetben, csupa pozitív hatással van testünkre és általános közérzetünkre is. Ez persze akár függővé is tehet, s minél jobban érzed magad, annál több szeretkezésre vágysz majd.

7. Ökojátékok a szexuális élet javításához és a fantáziánk növeléséhez.

Rengeteg ökojátékszer létezik: édességből készült fehérneműk, természetes masszázsolajok, libidónövelő vitaminok, nem is szólva a zuhanyrózsáról és a fürdőszivacsról!

8. A szex növeli az energiádat és az alvást is nyugodtabbá teszi.

Igen, a szex tényleg jót tesz neked, gyakorold minél többször!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat