Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Panni naplója


Panini [65888 AL], gazdája Panni
A jövő...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/65888
A jövő...

Ettől ráz a hideg... :)
Apu hogyan kerültem én erre a világra?
- Na jó fiam, erre a beszélgetésre előbb utóbb sort kellett keríteni, figyelj így történt: Apukád megismerte anyukádat egy chatszobában, majd találkoztak egy cyberkávézóban és anyukád a WC-n letöltött pár adatot apukád USB kulcsáról. Amikor apukád befejezte a letöltést, észre vette, hogy ezt megelőzően egyetlen tűzfal sem lett feltelepítve.
Ekkor már késő volt CANCEL, ESC gombok nyomkodására,mert a "Biztosan elkezdi a letöltést?" ablak leOK-zása már a Beállítások menüpont alatt ki lett pipálva. Anyukád antivírus programja régen volt frissítve ezért apukád "blaster-worm" vírusával nem tudott mit kezdeni. Ekkor megnyomtuk az "Enter" billentyűt és kaptunk egy rendszerüzenetet ezzel a felirattal: "Maradék idő a letöltés befejezéséig 9 hónap...."
--------------------------------------------------------------------------
Különben ez az érdekes,hogy én annyira ellene vagyok a gépnek és annyira szeretem a természetet,mégis a gép előtt ülök,hiába süt a Nap.Persze ha rossz idő van,rámjön a mehetnék és kérdem,hogy miért pont most van rossz idő?De azon sosem gondolkodok,hogy a gép ma is megvárt volna... :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat