Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Panni naplója


Panini [65888 AL], gazdája Panni
légy optimista! :D

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/65888
légy optimista! :D

1848.
tisztelgünk a fiatal forradalmárok emléke előtt.
a reformerek is megérdemlik.Szerintem Széchenyi is.Azóta sem volt képes senki arra,hogy akkora mértékben fejlessze az országot,mint amire Széchenyi képes volt.Most másfél évszázad után kíváncsi lennék,melyik politikus ajánlaná fel egyéves fizetését.Bár ilyet nem lehet egy politikustól elvárni,de azért az lenne a minimum,hogy nem nyúlja le az ország pénzét.Ami hitelből van javarészt.Mert persze gyurcsány úr is akkora gavallér volt,hogy nem vette fel fizetését,csak cserébe tönkretette az országot.És neki is vannak támogatói,és sajnos ők is többen,mint akik Széchenyi példáját követték.

Egy pár statisztikai adat az elmúlt 8 év kormányzásából:
*A munkanélküliség 2002-es 5,9%-os arányáról most 10,3%-hoz érkeztünk.
*A háztartások hitelállománya 1204EZERmrd forintról 7844EZERmrd forintra nőtte ki magát.
*A cégfelszámolások 6292-ről 15087-re nőttek.
*Az államadósság 8400EZERmrd forintról 20420 EZER MILLIÁRD FORINTRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!emelkedett,és itt eszembe jut az a pofás kis ábra,amin Magyarország egy Tesco áruként jelenik meg.Az összetevőkből 73% államadósság...meg 5% rendőrkordon :D
*A pénzi elvonások mértékében is verjük a mezőnyt 54,1%-kal.
*Nemzeti össztermékünk növekedése a legalacsonyabb,9,9% a régióban.Összehasonlításként vegyük Szlovákia 35,8%-os növekedését az EU-ba lépés óta...
*Egy darab vonaljegy ára 320 Ft,példának okáért Szófiában 140 Ft.
*Még nem sikerült leszoknom a McDonald's-ról,:D és ha egy Big Mac-et szeretnék venni majd nyáron a saját pénzemből,azért 59 percet kell dolgoznom.Míg Bécsben 17 perc ledolgozása után mehetnék kajálni...
*Az államadósság ellenére az importáruk behozatala a korábbi 12%-ról 30%-ra nőtt.
*A nyugdíjak 10%-kal csökkentek.Az a nevetséges,hogy ennyire csak a saját palotájuk építése érdekli a politikusokat,és nincs bennük annyi logika,hogy elvonásokkal és kevesebb pénzzel nem lehet mégtöbb adót kifizetni...És míg ők dőzsölnek a milliárdokból,amit lehetne jobb célokra is fordítani,egy pár ötletet lehet is meríteni az itt felsoroltakból...addig 3millió ember mélyszegénységben él és örül,ha nem hal éhen.Az az igazság,hogy nincs igazság.
*Vállaljunk gyereket!!!Biztosan megfelelően tudjuk nevelni 121 euróból!Franciaországban 540 eurót kapnak a kismamák...és ezért van az,hogy csak a nők harmada szül gyereket,a halálozási ráta persze itt a legnagyobb.1000 lakosra 177 halott jut.És minden évben egy városnyival fogyunk.
*Egy általános iskolai tanár keresete Ljubljanaban 17300$,míg itt érdemesebb lenne hülyének maradni az éves 5900$ jövedelemmel.
*Az egészségügyet is sikerült tönkretenni.2000-ben 83430 kórházi ágy volt,míg napjainkban alig 70000 található belőle.Csak nem horvátágnes nászútjára kellett annyit elvinni hogy elférjen kényelmesen,meg legyen olyan ágy ami megbírja??
*Nyugat-Európában a lakosság 30%-a sportol.Én hazánk kemény 7%-ába tartozok... :D

A lakosság összetétele:
5.4millió túlsúlyos.3millió dohányos.1millió alkoholbeteg(bár szerintem van éppen több is...).1millió depressziós.1millió cukorbeteg.800ezer rokkantnyugdíjas.650ezer tüdőbeteg.1.5milliónknak egy barátja sincs...Naponta 7ember lesz öngyilkos.

Nem külön-külön kell számolni,az egy emberre jutó gondok száma előfordulhat a felsoroltak közül akármelyik variációban-kombinációban :D
Igen!Az mszp megcsinálta!Bravó!Nagy tapsot kérünk,és egyben azoknak is,akik akkora bizalmat szavaztak ennek a mesés kormánynak.
Arra lennék még kíváncsi,hogy az a nő amelyik ott tapsikolt meg mulatozott,mikor megválasztották gyurcsányt,vajon hány forint nyugdíjból halt éhen.Vagy ha még munkaképes volt,vajon volt e pénze gyalog hazamenni??
Ezután vagy az írni olvasni nem tudó analfabéták,előzőleg neurológiai és pszihiátriai vagy pszihológiai kezelésen átesett egyének,valamint a politikusok népes családi rokoni baráti ismerősi és seggnyalói köre,meg egy pár öngyilkosjelölt szavaz az mszp-re.Igen!
Hurrá! :D
De akik szeretik a költészetet(én is de nem így... :D),lehet azok meg pont direkt fognak szavazni ismét az mszp-re.A romantika kor kedvelői lehetnének az esetleges bizalmasok,akik szeretnék,hogy Vörösmartynak igaza legyen,és bekövetkezzen a haza eltűnése.Elég csúnya véget érne a történet.

A fanatikus mszp rajongóknak szeretnék egy jótanácsot adni:ha ajándékkal szeretnéd belopni magad példaképeid szívébe,semmikép se Kosmodisk-et vegyél,mert az gerincfájdalmakra való,és mert ami nincs,az nem is fájhat! :D :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat