Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Panni naplója


Panini [65888 AL], gazdája Panni
Mi a SZERETET?:)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/65888
Mi a SZERETET?:)

Mivel a karácsony a szeretet ünnepe...mivel legalábbis arról kéne,hogy szóljon...mivel ezen jár az agyam 23.05 perckor.. :)
nincs más hátra mint egy újabb filós kérdés :D ...

A szeretet nem mérhető,eladható vagy megvehető.Csak önként lehet adni és kimutatni.Szeretni csak kitárt karokkal lehet,ha magunkhoz szorítjuk a másikat,önmagunkat öleljük át.A szeretet a bizalomban gyökerezik.Szeretni annyi ,mint feltétel nélkül rábízni magunkat a másikra,teljesen odaadni magunkat abban a reményben,hogy szeretetünk majd szeretetet hoz létre a másik emberben is.
A szeretet mindent odaad,és semmit nem vár cserébe,örömmel fogad el bármit,de semmit sem kér cserébe.Ha a szeretetünkbe csak egy csepp elvárás is vegyül,csalódni fogunk,mert nem valószínű,hogy bárki is maradéktalanul kifogja elégíteni feltételeinket,elvárásainkat.
Az ember azért szeret,mert tudja,hogy lelki fejlődése és önmaga megismerése ettől az "élménytől" függ.Elvárni a szeretetért cserébe bármit is,egyenes út a boldogtalanság felé.
A szeretet türelmes.Vár,de ebben a várakozásban cselekvőek legyünk és ne passzívak,hiszen a szeretet folyamatosan felkínálja magát egymás kölcsönös megismerésében.
A szeretet nem fél kimutatni az érzéseket.Arra tanít,hogy mutassuk ki őszintén amit érzünk.
A szeretet igenis igényli a fizikai megnyilvánulást.A simogatást az érintést.
Mindig teremt,sosem pusztít.Mert akkor lehetünk a legboldogabbak,ha létrehozhatunk valamit.Az alkotás az emberi lét legmagasabb formája ,alkossunk bármit is szeretettel az életben.
A szeretet állandóan változik,fejlődik.Azok akik félnek a változástól,kapaszkodnak a biztonságba,azok nem tudnak növekedni a szeretben sem.
Mert a szeretet nem más,mint jónak lenni és jót tenni.
Az igazi szeretet az adás tökéletes,tiszta és akadálytalan formája.Szabadon áradni a többi ember felé,és a szeretet a jutalmat ezért önmagában fogja hordani.

Boldog Karácsonyt!
Nekem már megvolt,teljesült a nagy álom,esett a hó :)
innen már semmi nem lehetetlen... :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat