Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Panni naplója


Panini [65888 AL], gazdája Panni
Péntek13 (-_-')

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/65888
Péntek13 (-_-')

Ez legalább olyan hatásos nap volt mint a tegnapi csütörtök 12 :D
És képzeljétek!!a XXI.században lesz olyan,nem is egy,hogy 8.a hétfőre fog esni!:O JUJJ.És most mi lesz?Átszaladt előttem a fekete macska.Mert a lábam alá akart mászni és most nem volt nálam fagyott kukorica,ezért védtelenségemet egy magabiztos SICC-cel intéztem el... :) És most mi történt?SEMMI!
...Ennyi erővel most rohannom kéne a vasútállomásra,hogy még ma felérjek egy InterCityvel Pestig,onnan meg taxival a reptérig.Megváltanám a jegyet Velencéig,felülnék a repüllőre,élvezném az éjszakai kilátást az égből (..teljes sötétség :D) megenném a szenes borjúhúst mirelit zöldségkörettel,megvennék 2000 Ft-ért egy fél deci almalevet,mikor megérkeznék a repülővel,akkor átszállanék egy kis hajócskára,de már majdnem elaludnék,úgyhogy belevetném magam a vízbe,elúsznék a Szent Márk Térig,felvásárolnám az összes kartonpapírt ami ott létezik,ha nem lenne,megvárnám az importárut,összeraknám belőle az óriási lottószelvényt,vinném a térre az elkészült művet,megvenném az eurós kukoricát,jól bekajálnának a galambok,akkor felraknám magamra a lottót,és ahova pottyantanak,azok lesznek a nyerőszámok.No,fellufiznám a szelvényt,hazarepülnék a házba,neten feladnám a lottót,másnap meg csodájára járna az ország,hogy Marcipán Maripóza lett széles e határban a legszerencsésebb lottónyertes...

...MINDEZ AZÉRT LENNE?...MERT MÚLT HÉTEN ÁTMENT ELŐTTEM EGY FEHÉR KUTYA??? :D :D :D

ugyanmár... :) kicsit hihetőbbet... ---->

A dohányzás és a zsíros ételek fogyasztása mellé mostantól a mobiltelefonon történő túlzottan sok sms-írás is feliratkozik az egészségkárosító tényezők közé. A túl sok üzenet bepötyögése ugyanis fájdalmat válthat ki az sms-t író kézben, mivel ilyenkor természetellenes helyzetben kell tartanunk ujjaink mellett vállainkat és hátunkat is – állítja egy friss tanulmány.

...de akkor az én kezem még hogyhogy nem esett szét a klaviatúrától?? :D
-----------------------------------------------------------------------
A mai napom tanulsága,hogy a néphagyomány is megmondta,hogy aki sűrűn kavarja a szart,azt előbb-utóbb berántja a kanál... :)
Aki nem érti gondolkozzon tovább :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat