Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Panni naplója


Panini [65888 AL], gazdája Panni
Hülye tudósok... :D

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/65888
Hülye tudósok... :D

január 18-ról egy pár szót...
Ma van az év legszarabb napja, vagy finomabban a legdepresszívebb. (ahogy tetszik) Legalábbis ezt állapították meg brit tudósok.Az indokok a következők: vége az ünnepeknek, csak a kifizetetlen számlák és a kidobatlan karácsonyfa maradt utánuk.

Mára kiderült, hogy az újévi fogadalmakból már megint semmit sem tartunk be. Hideg van, katyvasz az utcákon, esik a hó, dugók a köbön, a gazdasági válságnak nem látszik a vége. Ennél már rosszabb nem is lehet.

A brit Cliff Arnall számításait erősíti meg a FirstCar nevű tanácsadó cég is, amely szerint az év legrosszabb napján, vagyis most hétfőn, a szokásosnál is nagyobb a dolgozók hiányzása, vagy másképpen a legkisebb a munkakedvük. Ezért ők azt tanácsolják a munkaadóknak, hogy az angolul Blue Monday-nek nevezett napon legyenek megértőek az alkalmazottakkal szemben.

A felhíváshoz csatlakozva nagy érdeklődéssel várjuk, hogy a brit tudósok szerint az év melyik napja a legboldogabb, ha van ilyen. Bár lehet, hogy ennek megállapítását nem a ködös szigetországból kéne várnunk.

Talán az olaszoktól, vagy a spanyoloktól megtudhatjuk. De lehet, hogy Dél-Amerikában kéne érdeklődni. Ott még nyilvántartják ezeket a napokat, mert néhol nem is egy van belőlük. Van ahol 365 évente, de nem áruljuk el, hogy hol.

:D :D :D :D :D :D :D
Ezt nem hiszem el...de jó dolguk van már a brit tudósoknak,hogy van idejük ezen elmélkedni,és hogy ilyen "okosan" ügyesen kiszámították az év legszarabb napját...Éshogy ezért még meg is fizetik őket!!!Ez igen.Mi ügyesebbek vagyunk...mi legalább az őssejtet kutatjuk,aminek valami értelme is van.Bár itt is élnek egy páran,akik nem éppen a nagy munkájukért kapják a pénzt...hanem azért meg lopnak.De nem kezdek el politizálni... :DMindenkinek lehet rossz napja,de ilyet aztán,hogy képlettel számítják ki az év legszarabb napját,ez már nagyon abszurd.:D
Egyébként meg akinek ilyenkor nincs kifizetve a számlája,abból látszik,hogy mennyire felelősségteljesen költekezik.Aki meg karácsonykor nem tud parancsolni magának,az máskor se.Még az a jó,ha ez volt az újévi fogadalma,hogy nem fog költekezni.Aztán kihozza a postásbácsi a 600.000.Ft-os elszámolnivalót...hát ezt nehéz is lenne betartani ám... :D
DE MIÉRT PONT 18.án?????? :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat