Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Loraa:3 naplója


Lúdmilla [228587 AL], gazdája Loraa:3
2010-03-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/228587
2010-03-07

Sziasztok!

Rendkívüliek:

PÁLYÁZAT
Figyelem! Kérnék olyan jelentkező szellemű tevéket, legalább 10 tevét, hogy készítsenek egy, vagy annál több tavaszi, tevékkel kapcsolatos fejléceket. Bármivel készítheted, painttal, összevághatod, vagy rajzolhatsz, és utána beszkennelheted a gépre! A képeket erre az e-mailra kérem majd:
bakonyi.magdolna@upcmail.hu
A beküldési határidő: április 3.-a


Tevék!
Eddig azért nem készítettem játékokat, mert a honlappal voltam elfoglalva. Nemsokára készen lesz, és várom, hogy jöjjetek oda. Ott is lesznek játékok, akárcsak itt!

Képzeljétek:
A kertbirodalom.hu-n is nyílt egy kert aminek az lett a neve, az én vezetésem alatt:
DaTi Land
Már 338,36gyT-m van(pénz) az nagyon soknak számít, és már tudok termeszteni spenótot, sárgarépát, szamócát, salátát, hagymát, paradicsomot... Azért csináltam, mert jópofa kis játék, és mert nagyon szerettem volna DaTi Land nek egy városi kertet is!! :)
Most szépen növekednek a növényeim, és jönnek a kertembe vásárlók is, hogy vegyenek tőlem, de ha nincsenek vásárlók, akkor a piacon vehetek-adhatok el árut! :) Nagyn szeretem ezt a játékot, és remélem Ti is kedvet kaptok hozzá, és ezt nem reklámozásképpen írom, hanem hogy kicsit játszatok Ti is! ;)



Nemsokára kezdődnek a játékok is! Legközeebb majd szerdán lesz játék!!

Üdv.: Lúdmilla



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat