Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Loraa:3 naplója


Lúdmilla [228587 AL], gazdája Loraa:3
2010-04-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/228587
2010-04-04

Sziasztok!

Nálatok is járt már a nyuszi?
Mit hozott?
Képzeljétek...
Itt is járt, a kariban, csak a kabalánk, Zsömike elijesztette, és szegéyn nyuszi, elszórta a TeveClubon! :)
Azthiszem, pontosan, mindenkinek 7000húszast hozott, de csak 1000 találtam meg! Ha megmondod, mit írtam le, megkapod a húszasokat! Hát, keressétek meg, elárulok róluk pár titkot:
1. hely: Itt találod a többi tevét, sokan vannak, nem tudom, van-e még a TeveClubbon? Itt találod nevüket, színüket, és egyéb helyüket! Mi lehet az? Itt mindenki 2000húszast talál!
2. hely: Jaj, hol is ejthettem el, ott, ahol az üzeneted kirakod, s sokat kattlok!Itt 2000 húszast találsz!
3. hely:Mi annak a neve, hol a teve nevetve töik össze, hogy barátja megverte egy játszmában! Ki lesz az ökölbajnok? Ki burítja fel többet a harcost? Itt 1000 húszast találsz!
4. hely: Itt az utolsó forduló, de 1000húszas hiányzik! Hol is ejtettem, veszejtettem el? Ja igen, ott, hol van minden féle jó, ládikában sok a jó! ez is, az is amazis, telis tele magazin! Itt 1000 húszast találsz!

Sok szerencsét, nefeledd, ez egy nagyon jó játék, gondolkozz csak! :)
Ha mind a 4 helymegoldásod jó, akkor beírhatsz még 7000 húszast a nalódba! :)


Locsolóvers-szerkesztő -
Írj egy jó kis locsolóverset, tele rímmel, és ha nekem tetszik, akkor megjutalmazlak! [A verseket Televelének kell küldeni!!!]


Viccverseny -
Írj egy fantasztikus, világmegnevettető viccet, küldd el nekem, és ha nagyon jó, akkor megjutalmazlak 5000 húszassal! [A vicceket Elike Tevének kell küldeni!!!!]

Híreink:

Tevetw ajánlata: vegyétek meg az Egyregyere nevű tevét, csak egy sms be kerül Tevetw számára, és ajándék üti a markát aki megveszi. ;)
------------------------------------------------------------ ------------------------

Nemsokára kész a karihonlap!
ár kiraktam a címét a karihoz, és fe is lehet rá menni, de nem ajánlom, mert még nagyon kezdetleges! Sok munka van még hárta!
Kérlek titeket, abban segítsetek, hogy írtok a pingvinekről infot, és egy külön levélben a kutyákról, és külön levélben a zsiráfokról is infot!

Köszönöm! :)




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat