Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Loraa:3 naplója


Lúdmilla [228587 AL], gazdája Loraa:3
2010-04-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/228587
2010-04-13

Feladó : Shopyee [298585 AL], gazdája Leelluuss. 2010-04-13 18:45:34




Szia Lúdmilla!

1.,Mennyire fontos neked a datolya?

Háát..Nagyon.



2.,Ha fontos (de csak akkor ha fontos) miért?

Megélhetés..Nektek jó üres zsebbel császkálni?



3.,(ŐSZINTÉN)Akartál már kunyizni Lúdmillától?

Azért léptem be ide, hogy jó sok datit kaphassak, mert megláttam az üzifalon..: DD Ám amikor elolvastam a Kari ismertetőjét, letettem erről a szándékról, és úgy döntöttem, hogy tisztességes, kétkezi munkával megszerezni a Huszasokat, majd a Datit! Szóval a válaszom erre a kérdésre egyértelmű igen, de nem tettem meg, és ebben a zeneiskolás mailed is segített.
Beláttam, hogy mekkora pofátlanság a többiek részéről, és hogy neked, nektek milyen nehéz kordában tartani a kis csórókat, és épp ezért maradok a legális Datiszerzési Módszereknél! Kérlek, ne haragudj, én egy bűnös lélek vagyok, egy vérbeli datikunyizó! És bocsáss meg érte, de ha elítélsz, csak nyugottan rúgjatok ki, hisz bűnös vagyok! Amit most leírok ide, Kedves Lúdmilla, kérlek, rakd ki a Kari Ismertetőjébe, vagy a naplóba:

Datikunyizó Bűnös Lelkek!

Tudjátok, milyen nehéz egy karavánt vezetni? Éreztétek már ezt?
Ha válaszod IGEN: Miért csórtok? Tudjátok, mekkora ára van egy becsületesen szerzett datolyának? Hisz vezettetek már karavánt, biztos ti is találkoztatok már ilyenekkel. Nehéz őket leszerelni, mert elönti szívüket a kapzsiság! Lúdmilla megpróbálja megteremteni a Békét, de ti elveszitek a kedvét ilyen pitiáner kis dolgokkal, mint ez! Van neki nagyobb gondja is!
Ha válaszod NEM: Csak akár egyetlenegy napra próbálj meg vezetni egy ilyen nagy létszámú karavánt! De várj, a leányálomnak mindjárt vége, megjelennek a Datikalózok a láthatáron. Hajód egyensúlyát felborítják a vad hullámok, melyeket ők okoznak bántó, kunyeráló szavaikkal(amiket írnak), az ágyúgolyók(a levelek) és egyszercsak HOPP! Karavánod hajóját elnyelte az örök kékség(törlődik a kari). Szóval gondolkodjatok, mielőtt cselekedtek! Keressétek azt a megoldást, ami neked is, neki is jó!
VEGYÉTEK LE A VÁLLÁRÓL A TERHET! Értékeljétek át a helyzetet, gondoljátok meg döntéseteket! LEGYETEK TÜRELEMMEL, HA MEGÉRDEMLITEK, MEGKAPJÁTOK MÉLTÓ JUTALMATOKAT!

Köszönöm, Lúdmilla!

Shopyee



Nincs oly bensőséges titok, mint amely a lovas és a ló között alakul ki.
Robert Smith Surtees

Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem.
Vavyan Fable

És ők a kedvenceim közül:
Lehet, hogy csak egy ember vagy ezen a világon, de valakinek te jelented magát a világot.
Gabriel García Márquez

A mosoly egy görbe vonal, amely egyenesbe hozhat mindent.
Phyllis Diller

Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted.
Sophiane



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat