Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Loraa:3 naplója


Lúdmilla [228587 AL], gazdája Loraa:3
2010-09-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/228587
2010-09-26


Sziasztok!

Októberi szőlő szüret chatpartyt szeretnék rendezni, ami októberben kerülne sorra. mondjatok okt. 2-ától okt. 10-éig olyan napokat amikor ráértek...:)
És akkor amelyik napon a legtöbben ráérnek, azon a napon tartjuk...:)

Másik kérdés:
Televele, egyáltalán tag? Vagy szeretne még helyettes lenni? Ha nem, akor kinevezném Micí-t a második helyettesemmé...
Ugye akkor VIrág, és Micí lenne a helyettesem, persze, ha így mindenkinek jó.

Meg a játékok rendszerét is megváltoztattam...
Ugye, tudjátok hogy minden játékra(kiv. arra amit megmondom h hol legyen) Lúdmillának kell levélben elküldeni a megfejtést, vicc versenyre a vicceket stb... Namost, hogy látom nagyon nagyon kevesen játszotok(tudom is h miért van) megsűrűsítetem, hogy vasánaptól keddig lesznek játékok(hetát pl.: a mai megadott játékokat keddig küldhetitek, kedden lesz az eredményhírdetés és a következő játékok, amik keddtől péntekig tartanak, és aztán az eredmény h. pénetek, és a kövi játékok péntektől vasárnapig stb... és így tovább!!) Így jó lesz? Remélem sokan fogtok játszani és toborozni...
Este felé elküldöm a játékokat, és a multkori játékokra annak ellenére, hogy 1 és fél héten át lehetett küldeni a játékokat, annak ellenére csak 3 ember játszott, ezért nem pazarolom senki idejét arra, hogy leírja, hogy az a hátrom ember mit kapott... ez van... ha többen játszanátok, akkor már elmondtam volna az eredményeket! :)

Üdv.:Lúdmilla



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat