Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Loraa:3 naplója


Lúdmilla [228587 AL], gazdája Loraa:3
2012-02-28

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/228587
2012-02-28

Sziasztok!

Úgy döntöttem, elindítom a játékokat, és elmondom a karival kapcsolatos tudnivalókat! :)

A játékokon úgynevezett húszasokat lehet nyerni. 10.000 húszas egy dati.
MINDENKI JEGYEZZE A NAPLÓJÁBA, HOGY MILYEN VERSENYEN/JÁTÉKON MENNYI HÚSZAST NYERT, MERT CSAK ÍGY TUDJA MAJD BIZONYÍTANI, HA BE SZERETNÉ VÁLTANI AZOKAT DATIKRA! :) Fölösleges csalni, mert úgy ahogy ti is jegyzitek, én is jegyzem, milyen versenyen/játékon ki nyert, és mit kapott érte! ;)

Ma 3 játékkal indítunk :)

TeveClub kvíz - megadok 3 leírást egy-egy menüpontról, tevéről stb... és neked itt a TC-n meg kell keresni, melyik dologra illik a leírás, aztán mihamarabb el kell küldened NEKEM, LEVÉLBEN!! Az nyer, aki legelsőként küldi el, hibátlanul a megoldást! :)Leírások:
- Mindenféle móka, játék, barátok várnak itt. Fontos tulajdonsága ennek a valaminek, hogy csak nagykorú tevék vehetnek részt benne.
- Egy szuper karaván ez. Mindenki szereti, de sajnos nemrég az eredeti kari vezetőnek el kellett hagynia a TC-t a sok megaláztatás miatt, ezért a karit átadta egy másik tevének. Annyit segítek, hogy ez a kari a toplistán a 10. és a 20. hely között áll jelenleg.
- Ő egy teve, a második legrangosabb teve, az egész Teve Clubon. Róla azt szeretném megtudni, ki a gazdája, mi őneki a neve.

Mese író verseny - A megadott szavakkal kell mesét írnotok, nem kell regénynek lennie, de az a lényeg, hogy kalandos, fordulatos, mégis könnyen érthető legyen. A szavak: kutya, rózsa, ház, cukrászda, karaván, sivatag

Bolondos dallamok - egy dalnak megadom a címét, és meg kell keresnetek a youtube-on vagy bárhol, hogy ki az EREDETI előadója.
A dalok:
- Criminal
- I only wanna be with you
- Talk That Talk

Mindegyik játéknak 1 nyertese lesz, a jutalmakat elmondom az eredményhirdetésnél! CSÜTÖRTÖKIG KÜLDHETITEK BE A MEGFEJTÉSEKET!

Üdv.: Lúdmilla :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat