Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Loraa:3 naplója


Lúdmilla [228587 AL], gazdája Loraa:3
2010-04-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/228587
2010-04-30

Bejövő levél
Feladó : ElikeTeve [132476 AL], gazdája Elike 2010-04-29 18:05:41



Szia Lúdmilla !
Fontos dolgokat mondok neked ebben az üziben, kérlek olvasd el:)
Az ötletes versenyre 2 jelentkező volt:
1.) Macseb írta: Az lenne az ötletem,hogy lehetne egy képregény készítő játék a kariban.Lehetne rajzprogrammal csinálni,vagy lapra rajzolni,ezeket elküldeni a karaván e-mail címére,de akár a teveclub képregényszerkesztőjében is lehetne készíteni képregényt erre a versenyre.Esetleg meg is lehetne adni pár témát,de ez persze nem fontos.

2.) Mr.teve1 írta: Új játékokat kellene bevezetni, pl.: Széf,Pókerarc,számjáték,rejtvények, Zene-bona(berakni egy dalszöveg részét és előadó és a dalcím kellene),Csacsi-Pacsi(szójáték), Tabu (egy társasjátékféle de sztem ismered),stb.
Naponta kellenének játékok és több chat buli és több körlevél. Jó lenne ha felturbóznánk a karit és nem lenne ilyen 'halott' karaván.
Nekem ezek az ötleteim vannak.

Ezt a 2 levelet kaptam, válaszd ki a győztest:)
Nos, és akkor a lényegre térnék:
Nem tudom, hogy észre vetted-e, hogy az utóbbi időben egyre kevesebben vagyok fent a Teveclubon, mert jönnek az év végi vizsgák, csomó dolgozat, és sajnos nincs időm gépezni. A suliban nekem kell órákat tartanom (pl.: kémia és történelem). Nagyon sok az elfoglaltságom, és ezért sajnos alig jut időm szabadidős tevékenységekre. Most is csak úgy ülhettem ide, hogy a holnapi angol tétel-szerű vizsgára még semmit sem tanultam. Most lehibernálom a tevémet, még én sem tudom, hogy mikor fogok ideülni újból. Sajnos júniusban ballagás, majd nyáron kimegyünk a rokonokhoz Düsseldorfba (Németországba) és a nyár első felében ott leszünk, majd a másik felében elmegyünk Londonba. Szerintem csak szeptemberben tudok újra géphez ülni, mert jövőre nyelvi előkészítős évem lesz ami nem olyan nehéz "csak" 2 nyelvvizsgát kell letennem. Ezekhez adódik a biosz-tézém, ami 2-es lesz, és tuti, hogy sok időre el fognak tiltani ezért a géptől:(


Hát akkor búcsúzom, kedves Hitvesem!
Jó nyarat, remélem, hogy szeptemberben találkozunk!
És még egyszer bocsi!!!
Szia




Sziasztok!

Miújság?!
Képzeljétek...
Nem tudok itt lenni a hét végén, ezért megkérnék 3 kedves tagot(Televele, Hami nyami, és Tomaj sámuel, de akár VIrág-ot is!) Hogy tartsák meg a következő játékokat helyettem, mert ElikeTevével majd csak szeptemberben tudok beszélni...(készül a vizsgáira, és utaznak a nyáron össze-vissza Londonból Németországba...)
Na szóval, e két napi játékok:
Szombaton:
ViccVerseny(a legjobb kap valamit, és ezt a játékot HAMI NYAMINAK!!! küldjétek!!)
TeveKereső(10 teve leltári számával) (HAMI NYAMINAK!!!)
Rímfaragó(a DaTi Land-ről) (ezt VIrágnak!!!!!)
Mi a neve?(egy híres valamiről ír NEKTEK VIrág!!! a fórumon. És neki is küldjétek)
betűző(betűzz el egy nehéz szót, amit majd Tomaj Sámuel ír meg NEKTEK a fórumon(pl.: eukarisztia=e u ká a r i essz té i a)és NEKI levélben a válaszokat, nehéz szavakat majd mebeszéljük, Sámuel!!)és a leggyorsabb pontot kap!!
Vasárnap:
PaintVerseny(megint az állatketben voltunk... készítstek paint rajzban egy ZsiráFókát, és a legjobb kap valamit!!) Ezt Ide küldjétek levélben: bakonyi.magdolna@upcmail.hu
FejlécVerseny(készítsetek a karinak egy vagy több fejlécet, és a legjobb kap 3 datit, és ide küldd:bakonyi.magdona@upcmail.hu)
Dati sorsolás(ezt Televele fogja intézni. A datikat én kézbesítem vasárnap este!2x2 dati lesz a tét!!)
KépregényVerseny(szerkessz itt a tc-n egy olyan képregényt ami nagyon fog tetszeni mindenkinek!! A legjobb képregény szerkesztője kap 1 datit! Ezeket ÉNN nézem meg!!)

Ezek lesznek a játékok.
Akkor Hami nyami, Televele, Tomaj, és VIrággal szeretnék beszélni levlben ma estig!!! Ha nem, akkor én írok NEKIK!

A játékok eredményeit hétfőn délután/ill. a datikat is akkor kapjátok meg!!! Na persze a jutalmak sem maradnak el a segítségeimnek! ;)

A múltkori játékok eredményei:
Rímfaragó:
Nixi98, jut.: 6250 húszas, ügyes voltál írd is be! ;) a bersét a naplóm 3. bejegyzésében, felűlről olvashatjátok! ;)
Hol a dati:
Macseb:1 dati, Kingu baba: 1 dati, Hami nyami: 1 dati a jutalmakat ma estig megkapjátok! ;)


FIGYELEM!!
lili2857 álmai tevéjét keresi! Hajrá tevefiúk, írjatok neki nbátran, hogy ne árválkodjon egyedül szegényke, itt a menyországban! Lépjen be egészen... Legyen aki támogassa mindenben!! ÍRJATOK FIÚK NEKI, HOGY LEGYEN A HITVESETEK! ;) HAJRÁ!NEKI!! ;)

Sok szerencsét, és jhajráá, toborzzunk GŐZERŐŐVEL!! ;)

Puszika:Lúdmilla



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat