Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

G. Sz. naplója


Éder Teodóra [168756 AL], gazdája G. Sz.
A tinisztár érettségire...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/168756
A tinisztár érettségire...

A tinisztár érettségire készül, közben dübörög a karrierje is

Brasch Bence nem ismer lehetetlent. A jóképű tinibálvány legújabb videoklipjében megbabonázott szerelmesként kutatja álmai hölgyét. Bence nagyon büszke első klipjére, amit zenész barátjával SP-vel együtt készített. A hosszú forgatás megterhelő volt mindkét fiatal számára, de mindenben egyet értettek és egyszer sem volt nézeteltérésük.

Bence nemcsak a kisfilmben alakítja a kitartó hőst, de a mindennapokban is elszánt. A fiatal kiscsillag ugyanis még csak most fog érettségizni. Ezért a tavasz a zene mellett a tanulásról és a végeláthatatlan vizsgákról szól, és csöppet sem a lányokról.

- Minden tantárgyból kell vizsgáznom, ez most egy előzetes felkészülés. De nem is bánom, így ösztönzöm magam, hogy tanuljak május elején, érettségizem, úgyhogy nagy az izgalom.

Az énekes nehéz helyzetben van, hiszen pont az érettségi előtt került reflektorfénybe. Emiatt komoly válaszút elé érkezett, hiszen döntenie kell a továbbtanulás és a karrierépítés között.
Az állandó fellépések mellett Bencének jutott ideje maradt az érettségi tételek kidolgozására. De a jóképű énekes tudja, hogy egy lehengerlő mosolyért és pár kedves szóért osztálytársnői is segítenek neki.

- Múltkor is felhívtam az egyik osztálytársnőmet és ő adta oda a történelemtételeket, de nagyon jó hogy ilyen jó maradt a viszonyunk, mert igazából senkivel nem vesztem össze.

A jófiús külső mögött Bence ugyanolyan vásott diák, mint kortársai. Bár mindvégig jó tanuló volt, azért egy-két vizsgán ő is használt különféle segédeszközöket. Persze az érettségire azért alaposan felkészül majd.

- Nyilván minden embernél előfordul, hogy nem készül fel teljesen, és a puskára hagyatkozik. Nekem is volt ilyen, de általában az volt rám a jellemző, hogy a házit, azt mindig megírtam, órákon figyeltem, otthon nem annyira, de soha nem voltam annyira rossz tanuló.

Bence persze tart első nagy vizsgájától, hiszen az érettségivel mégiscsak lezárul életében egy korszak. De elkezdődik egy másik, ami egyáltalán nem a könyvekről, hanem a lányokról és a szabadságról szó.

2010. április 22.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat