Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

G. Sz. naplója


Éder Teodóra [168756 AL], gazdája G. Sz.
Brasch Bence vacsorát főzne a...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/168756
Brasch Bence vacsorát főzne a...

Brasch Bence vacsorát főzne a szerelmének

Brasch Bence romantikus srácnak tartja magát és szeret kedveskedni a lányoknak
Brasch Bence minden bizonnyal méltán a tinilányok első számú kedvence és ez nem csak a hangjának köszönhető. A Csillag Születik ifjú titánja egy korábbi interjújában bevallotta, hogy még szűz, ám a jelek szerint pontosan tudja, hogy mit akar. A legtöbb fiatal sztárral ellentétben Bence romantikával nyűgözi le a lányokat.
- Abszolút romantikus típus vagyok, szeretem a romantikus filmeket - mondta el a NapiászOnline.hu-nak Bence. - Szeretek ajándékozni, ajándékot kapni és kedveskedni mindenféle dologgal.

A Kiscsillag ugyan nem tudta felidézniu eddigi legromantikusabb pillanatát, de elmondása szerint nyitott a romantikára és szeret aktuális szerelme kedvében járni.
- Kedvenc kaja, vagy legromantikusabb pillanat, ilyeneket nem nagyon tudok felidézni, de simán főznék például romantikus vacsorát - mesélte a NapiászOnline.hu-nak Brasch Bence. - Még nem volt ugyan példa rá, de főznék szívesen.
Bence elmondta, kedveli az Alkonyat sorozatot és bár a legutolsó részt még nem látta, a vámpírok és a vérfarkasok közül nem kétséges, kivel szimpatizál.
- Egyértelműen a vámpírokkal szimpatizálok - vágta rá Bence. - Akkor legalább biztos, hogy engem nem harap meg egy sem.

2010. július 12.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat