Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

G. Sz. naplója


Éder Teodóra [168756 AL], gazdája G. Sz.
Brasch Bence tisztességes úton..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/168756
Brasch Bence tisztességes úton..

Brasch Bence tisztességes úton akar jogsit!

Már lassacskán a nyomdába kerül Brasch Bence jogosítványa, de legalábbis gondolatban biztos.

"Még nincs jogosítványom, de már nagyon érik ez a dolog. Nagyon jó lenne, ha már meg lenne ez az okmány, mert bár autóm nincsen, biztosan tudnék kölcsönözni. Az a baj, hogy ha valaki lerakja a jogsit, az nem azt jelenti, hogy jól is vezet majd, és ebben a városban nagy a forgalom, könnyen össze lehet törni az autókat." - mondta el a tabutv.hu videójában Brasch Bence, aki lehetséges, hogy agresszív sofőr lenne.

"Néha fel szoktam húzni magam azon, hogy az emberek milyen illem tudatlanok. Bevágnak a másik elé, nem köszönik meg, hogy ha a másik elengedi, sőt volt olyan, hogy 10 percet álltunk egy helyen, mert nem engedtek el minket!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a Csillag Születik sztárja.

Brasch Bence álomautója egy nagy dzsipszerűség szép nagy felnikkel, és az énekes egyébként a szponzorok ilyen irányú meglepetéseitől sem zárkózik el. Tényleg! "Ha egyszer lesz autóm, akkor biztosan olyat fogok venni, ami kicsi, könnyű vele mozogni és olcsó szervizeltetni..." - meséli a Tabu Tv internetes videójában Bence.

2010. június



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat