Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

G. Sz. naplója


Éder Teodóra [168756 AL], gazdája G. Sz.
Brasch Bence és a bűvös 157-es

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/168756
Brasch Bence és a bűvös 157-es

Brasch Bence és a bűvös 157-es

A tinilányok első számú kedvence eddig nagy slágerekkel hódított, most azonban elindult a saját útján. Ennek első állomása A szívem nem hátrál című dal.

- Első hallásra nagyon megkedveltem a számot, olyan érzelemvilága van, ami szerintem mindenki számára ismert és átélhető. A dalról érdemes tudni, hogy direkt nekem írták, és nyilván más elénekelni egy olyan szerzeményt, amit még sem a közönség, sem én nem hallottam senkitől, és nem úgy próbálom előadni, ahogyan azt az eredeti előadó tette. Sokkal szabadabb és „Bencésebb” az egész, mint amiket eddig megszokhattak tőlem az emberek – kezdte lapunk tájékoztatását a Bravo OTTO díjra jelölt Bence.

A szöveget Molnár Tamás (AFC Tomi) írta. A zenét Szabó Zé szerezte, akinek a nevéhez már számtalan magyar sláger fűződik. Például: Marknak, Tóth Gabinak, Lolának, az AFC-nek, Ádok Zolinak, Zoltán Erikának, a Magna Cum Laudénak és még számos más előadónak írt már muzsikákat.

Sok tanácsot kapott

- Vannak benne olyan utalások, amik arra mutatnak, hogy a szöveget kifejezetten rám írta Tomi. Például van egy szövegrészlet ami így hangzik: „...Követem százötvenhét hegyen át...”. Aki figyelemmel kísérte a műsort láthatta, hogy a műsor elején a 157-es sorszámot viseltem. A szöveget olvasva egyébként szerintem mindenkinek beugranak hasonló élmények, ugyanis ilyen szerelemen mindenki átesik az életében. – folytatta

A munkálatok a Silverhill stúdióban zajlottak. Nagyon jó érzés volt azoknak az embereknek a segítségével rögzíteni a felvételt, akik részt vettek az elkészítésben. A stúdiómunkában pedig még Vígh Arnold volt a segítségünkre.

2010. április 14.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat