Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

G. Sz. naplója


Éder Teodóra [168756 AL], gazdája G. Sz.
„A visszafogott lányokat..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/168756
„A visszafogott lányokat..

„A visszafogott lányokat szeretem” Interjú Brasch Bencével

Ha a Csillag születikből te is Brasch Bence mosolyára emlékszel legszívesebben, van számodra egy jó hírünk: a fiatal énekes nemrég interjút adott a Cosmo.hu –nak, és többek közt elárulta azt is, hogy még szingli!

Bence a Cosmo Bikinishowján ígér nekem egy interjút, ám figyelmeztet, hogy nem lesz egyszerű kivitelezni, mivel videoklipet forgat, érettségizik, felvételizik, és számos fellépés várja. Úgy a második mondatánál elveszítem a fonalat, ő azonban nemcsak fejben tart mindent, hanem sorra véghez is viszi terveit.

Ez most tényleg nagyon fontos időszak az életemben, hiszen rengeteg minden történt velem mind szakmai, mind magánéleti szempontból – kezdi a beszélgetést Bence. – Túl vagyok az érettségi írásbeli részén, és remélem, a magyar, a matek és a töri is jól sikerült.

Izgultál?

Nem vagyok az a típus, de most minden írásbelim előtt izgultam. Ami egyébként állítólag jó jel, mert azt jelenti, hogy tanult az ember… és a stressz hatására talán jobban is tud koncentrálni.

Neked viszont nemcsak a vizsgáidra kellett koncentrálnod, hanem várt rád egy másik feladat is: első videokliped elkészítése.

Igen, de a klipnek is nagyon örülök. Mindig az volt az álmom, hogy játszhassak, illetve a zenecsatornán is szerepelhessek, és ez most teljesült. A klipet egyébként egyik barátom, SP rendezte, akit nagyon tehetségesnek tartok, és örültem, hogy ebben is együtt tudtunk dolgozni.

Hogy bírtad ezt a nagy hajtást? Mert ha jól számolom, szinte egyszerre kellett a klippel foglalkoznod és az érettségidre készülnöd.

Tényleg kemény volt, de az elmúlt időszakban két strapás hetet általában egy-egy pihenősebb követett. Akkor tanultam, illetve gyakoroltam a fellépéseimen elhangzó dalokat.

Még fellépések is belefértek?

Igen, volt néhány. Persze, nem tagadom, tényleg fárasztó, ha korán kell kelnem, aztán egy napra mondjuk két-három fellépés jut, majd este beesek az ágyba, és reggel megint van valami program. De ezek a feladatok szerintem azért jók, mert építik az embert, hogy minden helyzetben és lelkiállapotban ugyanolyan jól tudjon énekelni (mosolyog).

Viszont van más is, ami építheti egy fiatal énekes egyéniségét, például az, ha nem mindig csak pozitív kritikát kap. A klipeddel kapcsolatban az egyik napilap meggyanúsított téged azzal, hogy az ötletet egy külföldi előadó videójáról másoltad. Hogyan éled meg, ha rosszat mondanak rólad?

Én azt vallom, hogy aki kiáll a színpadra, és vállalja magát a képernyőn, annak azt is vállalnia kell, ha esetleg nem a leghízelgőbb dolgokat mondják, vagy írják róla. A negatív kritikát meghallgatom, és az építő szavakat meg is fogadom. Például ha azt mondják, hogy valamelyik dalban mondjuk két percnél nem úgy nyílt ki a hangom, abból tudok épülni. És abból is, ha visszanézem a fellépéseimet videón, vagy akár a klipet, hogy utólag mit csináltam volna másként. De egyébként hála az égnek sokkal több a jó kritika, mint a támadás.

Egyébként sem tűnsz olyan embernek, aki ezt nagyon a szívére venné.

Tényleg nem. Tudod, még a tehetségkutató elején kialakítottam egy olyan kört magam körül, akikben bízom, akiknek elismerem a véleményét, és akikre hallgatok. Van ebben a körben családtag és munkatársak egyaránt.

Azért fontos az ő véleményük, hogy ne mindenkinek próbálj megfelelni, de azért mégis legyen néhány ember, akik a megfelelő irányba terelgetnek?

Valami ilyesmi, igen (mosolyog). És azért is, mert ha mindenkinek meg akarnék felelni, nagyon határozatlan lennék, és össze-visszaság alakulna ki a fejemben. Így viszont már kicsit jobban letisztultak a dolgaim.

Az is letisztult, hogy a pop vagy a musicalek irányába indulsz-e majd el a jövőben? Mert a videoklipben a pop világába kóstolsz bele, a Csillag születikben viszont láttuk, hogy a musicalek világa sem áll távolt tőled.

Szerintem kiszámíthatatlan, hogy mit hoz a jövő. Most nagyon tetszik a popszakma, mert sok kihívást rejt számomra mind énekstílusban, mind megjelenésben, gondolkodásmódban. De azért próbálom majd a színházi vonalat is erősíteni: most két színitanodába is felvételizni fogok, és ha sikerülne, nemcsak az énektudásomat fejleszteném, hanem tanulnék színészmesterséget, helyzetgyakorlatokat, és persze a mozgáskultúrámat is tovább tudnám képezni. Tehát megteszek mindent, hogy minél jobb legyek, aztán majd az idő eldönti, hol leszek pár év múlva.

Azt hittem, a kérdésemre rögtön rávágod: lehetsz akár pop- és musicalénekes is egyszerre.

Ez nyilván jó lenne, és láttam erre példát itthon és külföldön is. De ez részben a lehetőségektől függ, és persze attól is, hogy az ember mennyire adja át magát az egyiknek. Ismerek például olyan színészt, akinek annyi dolga van a színházakban, hogy nem is férne bele a poppálya az életébe, de olyan énekes is van, akinek a színházra nem lenne ideje.

Apropó időbeosztás: a klipedet úgy értelmezem, hogy neked most a szerelemre nincs időd…

Inkább azt mondanám, hogy a klipben a főszereplő, akit én alakítok, már nagyon vágyik a szerelemre. Így elképzelek magamnak egy barátnőt, egy szőke lányt, és próbálom őt megtalálni mindenhol. De a lány a klip végén eltűnik, szóval az én értelmezésemben nem létezik. Csak szeretném, ha létezne.

Ezek szerint a valóságban sem találtad még meg azt a lányt, akit tűzön-vízen át követnél?

Nem, és egyelőre nem is keresem. Most csak arra koncentrálok, hogy minél jobban sikerüljenek a fellépéseim, illetve az érettségim és a felvételim. De persze ha jönne egy olyan lány, aki megtetszene, és elmennék vele randizni, akkor szerintem ennek nem lenne akadálya... Szóval igen, most szingli vagyok (mosolyog).

Akkor áruld el nekünk, hogy milyen az a lány, aki elrabolhatja a szíved?

Nagyon tetszenek a visszafogott és félénk lányok, mert szerintem ők akkor bontakoznak ki, ha az ember kettesben marad velük. Ami a külsőt illeti, számomra nem az a lényeg, hogy valaki szőke vagy barna hajú, hanem az igényesség, az ápoltság, illetve az, hogy a lány ne legyen nálam magasabb. (Elnevetjük magunkat, mert Bence csaknem két méter magas…)

Nyáron több időd lesz majd akár a lányokra, akár arra, hogy kifújd magad egy kicsit?

Azt hiszem, nyáron még nem, mert szerencsére rengeteg helyen fellépek majd. De azért november körül szeretnék majd „nyaralni”, vagy legalább egy kicsit kikapcsolódni. Lesz mit kipihenni… Legalábbis nagyon remélem!

2010. június 8.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat