Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

G. Sz. naplója


Éder Teodóra [168756 AL], gazdája G. Sz.
Brasch Bence motorral hódít

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/168756
Brasch Bence motorral hódít

Brasch Bence motorral hódít

A kiscsillag elkészítette első klipjét. Az életben is keresi szíve hölgyét, igaz, motor nélkül.

Brasch Bence motorral keresi a szerelmet. A kiscsillag élete első videoklipjében legalább is kétkeréken üldöz egy titokzatos szőke lányt a budapesti éjszakában.

- Nem csak a klipemben keresem az igazit, hanem a való életben is. Igazából mostanában nem jutott időm arra, hogy ismerkedjek, hogy találkozgassak lányokkal.

Bence valóban nagyon elfoglalt, egymást érik a fellépései, így nem csoda, hogy nincs ideje a lányokra. Pedig már nagyon vágyik a szerelemre. Álmai asszonyával kapcsolatban nincsenek különleges igényei és hisz az első benyomás erejében.

- Amikor először találkozom valakivel, azért az ember azt nézi meg, hogy az illető mennyire igényes. A haját, a körmeit, a fogait és csak utána ha még párszor találkoznak, akkor fogja igazán megismerni a lányt.

Az igaziért pedig még a valóságban is képes lenne egy motoros üldözésre? Egyelőre nem, ugyanis Bence még nem tud motort vezetni. Helyette egy dublőr csinálta végig az üldözős jeleneteket, amikor az arca látszott, akkor pedig egy utánfutóval vontatták.

Bence nem csak a munkájában, hanem a magánéletében is hosszútávra tervez, és mire megtanul motorozni, talán rátalál élete párjára is.

2010. április 22.





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat