Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Borsó naplója


Zeda [138699 AL], gazdája Borsó
hmm...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138699
hmm...

2012.05.11. van, de nincs kedvem új bejegyzést kezdeni, mikor úgyis itt volt egy törlésre kívánkozó régi :)

Tehát, üdv!

Mostanában úgy érzem valamennyire megtaláltam a helyem a világban, elhatároztam konkrétabban, hogy hova tovább, túl vagyok az első érettségin... (tegnap volt angol előrehozottam) és holnap túl leszek az első és remélhetőleg jó ideig utolsó nyelvvizsgán.

(És amint látod most éppen a tagolt írás gyakorlom a holnapi levélírásra. Új gondolat - új bekezdés és kötőszavak használata...)
Jelenleg úgy tervezem, hogy jövőre felvételizem az ELTÉ-re vagy Szegedre magyarszakra, és onnan majd szakosodom finnugor szakirányra, mert ez a nyelv mindig is nagyon vonzott, a magyart pedig egyszerűen teljesen nekem találták ki. Imádok olvasni. Aztán majd kimegyek körbenézni Finnországba, szeretnék rápillantani a másik nagy, ismeretlen szerelmemre, a koboldok hazájára, a gyönyörű, smaragzöld Írországra O.O

Mellesleg meglepően váratlanul, néhány hete belecsöppentem egy párkapcsolatba (szintén életemben először).
Pedig úgy terveztem, hogy egyetemig nem foglalkozom az ellenkező nemmel... de hát, hogy idézzem a ma délelőtt újra megnézett Forrest Gumpot (illetve az ő kedves mamáját) "Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Az ember nem tudhatja előre, mit vesz belőle" Bizony.
De minden váratlanság ellenére úgy érzem, hogy ez a kapcsolat hosszú-hosszú évekig, sőt évtizedekig is tarthat, nem félek semmitől :) Rokonlélekre akadtam, akit ismerek már annyira, hogy tudjam, hogy semmilyen szakítótényező nincs, akivel tényleg mindent megtudok beszélni. Tehát most, ha túl leszek a holnapon, tényleg teljes a boldogság.

Szoríts nekem! :)

(2014. április. Két évvel később kijelenthetem, hogy mégis szakítottunk :D De azért a két év se semmi :D)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat