Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Borsó naplója


Zeda [138699 AL], gazdája Borsó
19-nek lenni- az első benyomások

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138699
19-nek lenni- az első benyomások

Na, én, mint 40 perce 19 éves személy, kijelenthetem, hogy 19-nek lenni eddig egészen jó.
Éjfél előtt pár perccel lementem mosogatni, hogy az új évemet egy remek cselekedettel kezdjem, szóval az éjfél a koszos kolikonyhában ért.
Mikor feljöttem a szobában várt már rám a szobatársam és átnyújtott egy csomagocskában 5 gombot, amiknek punk csibe formája van. Rögtön el is kezdtem vele Vili a verebet játszani, mert nemrég néztem meg újra. :D
Utána felmentem facebookra, ahol már várt az én kedves norvég rokonomnak a "Gratulerer med dagen!"-je és pár kacifántos norvég kérdés afelől, hogy tulajdonképpen hány órakor is fogok landolni majd azon a bizonyos napon. :D

A nap még el nem következett eseményei (este meg majd kipipálom mi teljesült ezek közül, és mivel bővült esetleg a lista :D):
- kedves Széllegényem ott Amerikában fel fog nekem adni egy vaskos levelet, amiben végre beszámol arról, hogy milyen a munka, mik történtek vele, mennyire hiányzom neki, és egyébként boldog hónapfordulót (pipa, gondolom)
- sokáig alszom (pipa)
- átismétlem a finn történelmet, illetve az 500 finn történelmi szakkifejezést, mert hát mégiscsak vizsgám lesz szerdán (nem igazán jött össze)
- Konival csinálni fogunk egy csudálatosan szép képet rólam, amit majd az én levelemben elküldhetek a Széllegénynek, nehogy szeptemberig elfelejtse, hogy hogy nézek ki :D (ez is elmaradt, majd talán holnap)
- Konival este elmegyünk a Szatyor bárba, amit már az előző vizsgaidőszak óta tervezgetünk. Olgával akartuk, de ő sajnos már hazaköltözött, Koni meg szeptembertől Mongóliában lesz, szóval muszáj lesnünk, mint hal a Szatyorban. (pipa, de nagyon nem ajánlom, olyan drága, hogy csak lestünk, mint hal a szatyorban O.o)

És amit nem gondoltam volna:
- a volt barátom felhívott, és szülinapom alkalmából meghívott egy fagyira. fura volt. :O



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat