Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Borsó naplója


Zeda [138699 AL], gazdája Borsó
Sikerüüüült!!! ^^

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138699
Sikerüüüült!!! ^^

Felvettek skandinavisztikára!!! (a laikus olvasónak elmagyarázom, hogy ez a furcsa szaknév azt jelenti, hogy ott norvég, svéd és dán nyelveket lehet tanulni, úgy bizony)

Épp a HÉV-en ültem mikor jött az SMS, ugyanis az Imrével aznapra terveztük, hogy elmegyünk a mogyoródi Aquaparkba, megnézni, hogy vajon milyen is egy Aquapark. (amúgy annyira nem nagy szám, azt hiszem maradok a jó öreg Dunánál, az legalább ingyenes. Bár tegnap előtt is találkoztam benne egy másfél méteres kigyóval meg egy döglött kacsával :O)

Kicsit necces volt, mert 441 pontom volt, oda meg 438 kellett. Szóval nem sokon múlott. Érdekes módon az ELTE BTK-n csak a mi szakunkon, és még egy másikon emelkedett a ponthatár, a többi szakon mind lezuhant. Konkrétan a magyar szak, amit második helyre írtam, tavaly 422 volt, idén 295... na erre varrjál gombot. O.o
Bár hozzánk az országból csak 25 embert vesznek fel, szóval úgy tűnik a színvonal azért marad :D (egoo ^^)

Már el is kezdtem kutakodni a szak után meg a gólyatábor után, meg leendő csoporttársaim után. 3 csoporttársammal már beszélgettem is hosszasabban, és tök jófej mindenki :)

Vicces, hogy igazából egy álom miatt jöttem ide.
Ugyanis pár éve is gondolkodtam a skandin, de akkor még Pest ellenes voltam. Ezért inkább dobtam ezt, és kinéztem Szegeden a magyar szakot, ahol lehet tanulni finnt (mert azért maradni akartam az északi nyelveknél :D).
Aztán mikor 2 éve megismerkedtem a barátommal, visszahelyeztem magam gondolatban Pestre (mert ő ott tanul), de a skandi már kiment a fejemből, és továbbra is a magyar-finn volt képben.
Aztán februárban azt álmodtam, hogy kimentem a norvég rokonaimhoz (vannak), aki a királyi család volt (ez már csak az álom műve :D) és ők mondták, hogy "Te Timi, miért nem mész inkább skandinavisztikára és tanulsz norvégot? Hidd el, nem bánod meg!". A Timi pedig felébredt és komolyan fontolóra vette. És emellett döntött.
Ezek a sorsdöntő álmok... :D

(A képen egyébként Karinthy Frigyessel vagyok látható)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat