Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Borsó naplója


Zeda [138699 AL], gazdája Borsó
"Na, mi újság az egyetemen?"

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138699
"Na, mi újság az egyetemen?"

Mostanában rendületlenül teszik fel nekem a fentebbi kérdést, ezért gondoltam, mielőtt ti is feltennének, inkább elmesélem.

ELTÉ-s pályafutásom a BTK-s gólyatáborban kezdődött, ahol korábbi elhatározásom ellenére, mindkét este felöntöttem a garatra (3 este volt igazából, de én a kolis felvételi miatt egy nappal később mentem, ezzel lemaradva az akadályversenyekről :( )
Apró kis őrsöm ("legkisebb őrs, legjobb őrs!!") csupa csupa aranyos emberből állt, akik esténként nem a hangos buliban akartak vonaglani, hanem inkább körbe ültek egy asztalt és iszogatva beszélgettek, és ez természetesen inkább kedvemre volt, szóval így már szívesebben ittam én is. :)

Szeptember 2-án költöztem be az Eötvös Collegiumba, ami egy szakkoli mindenféle követelményekkel. Itt kötelező latint tanulnom, plusz egy szabadon választott nyelvet a francia, német és olasz közül (olaszt választottam, mert németül tudok, a francia meg nem vonz). Szóval most egyszerre tanulok norvégul, finnül, latinul és olaszul. Hejhó.

Ma kezdődött a második egyetemi hét, és nekem még össze kellene állítanom holnapra egy kiselőadást a megadott angol szakirodalomból, de hát természetesen ilyenkor állok neki beszámolni a fejleményekről. Sőt, az előbb főztem is tojásos nokedlit, csak hogy tovább húzzam az időt.

Az egyetemi élet egyébként italozással és szórakozással tarkított, de én továbbra is az őrsömmel bóklászok, szóval nem fogok eltűnni a rengetegben. :)

Ha esetleg egyéb kérdésed van, tedd fel. :3



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat