Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Borsó naplója


Zeda [138699 AL], gazdája Borsó
Norvégia, I'm coming O.O

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138699
Norvégia, I'm coming O.O

Múlthéten lefoglaltam a repülőjegyet, és hamarosan elméletileg meg is lesz!!!
Július 7-től 23-ig leszek Oslóban (oszlóban, ha morbidok akarunk lenni), és már alig várom. ^^ Sajnos Norvégiába nem indítanak fapados járatot, szóval valamivel drágább, mint számítottam rá, de még bőven vállalható. És szerencsémre kiderült, hogy havi 30 ezer (!!!!!) tanulmányi ösztöndíjat kapok, márciusban ráadásul duplát, szóval ebből ki is jön a repjegy, a többi havit meg majd félrerakom költőpénznek, mert tervezem, hogy egy csomó könyvet, na meg egy rendes norvég-angol szótárat veszek. Anélkül nem teljes most az életem :)

A Jannike fog elszállásolni, aki anyának a másodunokatestvére, és ízig-vérig norvég. Ő is nagyon izgatott, alig várja, hogy magyarul tanítsam. :D Már tervezzük, hogy milyen helyekre fog elvinni. Azt mondta, hogy ő annyira norvég, hogy igazán nem tudja mit érdemes megmutatni, szóval írjak egy listát. Az biztos, hogy a sznob negyedbe, a bevándorló negyedbe és egy vonatútra el fog vinni a fjordokhoz.
Nagyon sokat várok ettől az úttól, minden szempontból. Hiába csak két hét, azért remélem találok barátokat, remélem fejlődni fog a norvégom, és ellesek pár klassz kifejezést. Na meg beszerzek pár jó könyvet és gombot a gyűjteménybe!
Ja meg: végre egy nyár, aminek lesz két hete amikor nem kell megsülnöm. Nem bírom a magyar klímát, megőrülök nyaranta a melegtől, de most végre kitombolhatom magam! Jaj de várom már! ^^



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat