Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Borsó naplója


Zeda [138699 AL], gazdája Borsó
Túl az érettségiken...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138699
Túl az érettségiken...

Jövel, szép szabadság!

5 nap - 5 érettségi. De túl vagyok rajta. Megcselekedtem, amit megkövetelt a haza.

Igazából nem úgy teljesítettem, ahogy akartam. Vagyis igazából jobban és rosszabbul.
A matekom 82%-os lett, ez korrekt, ennek örültem.
A magyar emeltről csak annyit tudok egyelőre, hogy a 40ből van kb 35 pontom. Az esszéket remélem jól megcsináltam.
Német. 95%.
Töri. Rövidválaszos rész 80% felett, viszont voltam olyan okos, hogy az egyik esszétémát teljesen félreértsem, ezért az 12 pont mínusz. Remélem lesz annyi, hogy egy maxos szóbelivel meglegyen a 80%...
Angol emelt. Dühös vagyok magamra. Ha a leveleim maxpont körüliek lennének, mint ahogy azok szoktak lenni, akkor 87%-os lenne. És ez ******* jó. De nem, mert már MEGINT félreértettem az egyik levéltémát. -15 pont. Így 75% lesz. Megőrülööööööök. Úgy látszik a vizsgahelyzet rontja a logikai képességeimet.
(Utólag elmondhatom, hogy tévedtem. Szóbelikkel összesítve: Német 94%, matek 87%, angol emelt 81%, magyar emelt 76%, töri 80% ^^)

Mindenesetre mindezekkel együtt mondhatom, hogy magyarszakra lesz elég pontom. A skandinavisztika szerintem elúszott, de nekem jó a magyar is. Máig nem tudtam eldönteni melyik érdekel jobban.

Egyébként jók voltak az utolsó napok. Bolondballagáson gázmaszkos mikuláslány voltam. Szerenádról hajnali 6kor értem haza. A ballagás után az unokatesóimnak tett ígéret miatt leittam magam szédülésig. Pedig csak vodka almát ittam.

Elaltatták csütörtökön a kutyámat. Az én drága, egyetlen kutyámat. 4 éves koromban kaptam, jóformán együtt nőttünk fel. Most már 14 éves volt, süket, kötőhártyagyulladásos, fülgyulladásos, ízületi panaszos és kissé szenilis. De nagyon fog hiányozni szegény Pamacs. És nem csak nekem, hanem a cicáknak is.

Most éppen George Orwelltől olvasom az 1984-et. Nem valami vidám olvasmány.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat