Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Borsó naplója


Zeda [138699 AL], gazdája Borsó
Vizsgaidőszak, jipíí...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138699
Vizsgaidőszak, jipíí...

És mától hivatalosan is vizsgaidőszak van O_O

Jó igazából én már egész múlthéten ezt éreztem, mert óráim érdekes módon nem voltak (minden tanárom felszívódott), viszont beadandókat meg zh-kat meg vizsgákat írtam nagy erőkkel.
És persze sokáig aludtam. Beindult a vizsgaidőszakos lét, amikor hajnali 2-ig tanulok és 10-ig alszom, majd délben reggelizek és utána kb egész nap nem eszem semmit, mert elfelejtem a nagy tanulásban. Ja és pizsamában tanulok az ágyon elfekve egész nap, roppant slamposan. Az egyetemi lét szépségei.

Mindenesetre legalább a finn zh-n és a norvég írásbeli alapvizsgán már túl vagyok, és úgy érzem remekül sikerültek. Holnap reggel jön a szóbeli, amire már itt van mellettem minden szépen kidolgozva. És még csak fél 7 van, szóval fiatal az este, meg is tudom hajnali 2-ig tanulni.
Utána csütörtökön Skandináv nyelvtudomány vizsga, amire még nem tanultam, de szerintem 2 és fél nap elég lesz rá, ha nem alszom közben. ^^"

Aztán ha azon túl vagyok, akkor még van két vizsga kedden: Skandináv irodalomtudomány és Germán mitológia. Azok simán fognak menni. És utána június 12-ig semmi dolgom! ^^
Persze 12, 18, meg 25 az 1-1 piszok nehéz vizsga lesz, de legalább lesz közte hely...

Csak remélhetem, hogy időnként azért tudok találkozni a fiatalemberemmel is majd. O.o



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat