Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Patty :) naplója


Pirella [94758 AL], gazdája Patty :)
2004. november 14.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/94758
2004. november 14.

Babuci! Hol vagy már??? Mikor jössz? Prüntyőkéééém! :)))))))))))))

Tök jó, hogy már két napja a szülinapomat ünnepeljük, mikor még be sem töltöttem a 14-et. De szupi! Már két ajándékot kaptam. A nővéremtől, meg az apumtól. A keresztanyum meg sütött nekem rengeteg palacsintát! Nyamííííííííí :)) Anyumtól meg ma kapok manit, meg egy CD-t! Tök király.

Tegnap összevesztem a barátnőmmel (MEIGNT!!), de már nagyon elegem van! De tényleg! Engem már nem érdekel! Pukkadjon meg!

Sajna a kívánságom nem teljesült. Pedig tök egyszerű dolgot kívántam. Még pénzbe se kerül...:o) De tényleg nem!
De nem baj...végülis a szülinapomig még van két nap! Addig még teljesülhet...bár kétlem, de ki tudja!
Amúgy meg örülök mindennek, amiket kapok! Szeretek kapni! :)))) Meg persze adni is! De komolyan! Csak sajna én annyit szoktam szenvedni, mire kitalálom, hogy mit vegyek, vagy mit csináljak. Mikor meg karácsonykor az összes rokonnak (legalábbis a legtöbbnek) kell ajándék, meg a barátoknak, én már november elején elkezdek valamit csinálni, vagy nézegetni a boltokat, mert borzalmas, hogy sose tudok semmi jót kitalálni. Emellett pedig még idegbeteg is vagyok ebben az időszakban! :o). De komolyan, mert nagyon szeretnék valami jó dolgot adni, de sose jut eszembe semmi klassz. Semmi fantáziám nincs ezekhez. De végülis mindig összehozok valamit! :) Bár kevésbé szuper dolgokat adok, mint amiket kapok, de esküszöm nem szándékos! Na mind1. :)

Szóval Babuci igyekezz, mert beszédem van veled! Dehát basszus lefagyasztotta a tevéjét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Most miért????????????????
Na hagyjuk.

Puszika



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat