Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Patty :) naplója


Pirella [94758 AL], gazdája Patty :)
2004. szeptember 21.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/94758
2004. szeptember 21.

ÁÁÁÁ :))))))))))))))))

De király! ;) Pofáncsapott a szerelem, és most homályosan látok! :)))))

Tök jó, csak van egy kis gond is ebben...de...hátt...izé bigyó...ha jobban belegondolok több furcsaság is van a dologban, de...de..de..:))))))) Jóvan majd megoldjuk.

Süt rám a napsugár, tengerszínű kék az ég...
miért csak ezt az egy rohadék sort tudom ebből az idióta számból??? :)) Ha már nem tom kiűzni a fejemből ezt a dallamot, legalább tudnám végig az egészet...őrület! :))))

Ajj valahogy olyan fura ez az egész...szerencsére csak órák kérdése :) , és kibeszélhetem a barátnőmmel a dolgot...csak sajna ide nem írhatom le, mert...mert nem, és kész. :)

Pisti! Légyszi ne haragudj rám! Nem vettem az adást...azt hittem, csak úgy mondod...tudod, ahogy szoktad...nem gondoltam, hogy komolyan gondolod!!!! Bocsika drága!
(jaj szegényke) :(((((((((((((((((((((((((((
Vak vagyok, és hülye! hm...

Ja...egyébként még csak 6:00 -van. ötkor felkeltem tanulni, és most egy kis pihenőt tartok. Be vagyok sz*rva a kémia dogától...remélem nem cseszem el nagyon...legalább egy négyest kéne írnom...
Tssék drukkolni nekem a második órában! :))))

Ja..ma lehet, hogy délután nem jövök, csak este. Ez még nem tuti, de valószínű! Csak szólok, hogy ha nem jövök délután, nem haltam meg, csak tanulgatok, meg szépülök! :))))))))))))

Na megyek...folytatom a kémiát!

Puszkány!

Hajrá Sopron! :P



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat