Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Patty :) naplója


Pirella [94758 AL], gazdája Patty :)
2004. szeptember 18.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/94758
2004. szeptember 18.

Pff...ha feltolja a képét, szétrúgom a beleit. Hülye barom!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hogy dögölne meg...blááááááááááá

Oké...nyugi! Azért volt jó dolog is ma! Pl.: marha jót dumcsiztam Don dugó-val. Tök jó fej srác! Meg rendes! Meg minden...:))) Nem dícsérem, mert elbízza magát, aztán...;) Tudod, nekem mindig igazam van...jó jó van kivétel, de az nagyon ritka...:)
Hmm...mi is volt még ma?...semmi. Ja de! Végre kicsit enyhült a fájdalom szegény ártatlan kis karocskámban. Csúnya doki néni beledöfte tövig a nagy vastag tűt...:((( Hú de sajnálom magam! :))) Szegény kicsi Én! :)))))))

Holnap...ööö...hát holnap szétunom a búrám...szerintem tanulok majd, meg tevézek. Sajna hétköznap nem nagyon engedi pici apum, hogy gépezzek. Meg hát igazából időm sincs nagyon rá...szívás. :))) De amúgy élvezem az életet! :)))))) Főleg, hogy az osztálytársaimat nagyon imádom, meg van egy csomó barátom, és tök szupi minden...

Kicsit azért még fájdogál a karocskám! ;)
Fáradt vagyok. Lelassultam...össze vissza írok minden baromságot! :) A nővérem szerint a dokinő nem a védőoltást adta be, hanem drogot nyomott belém, mert az oltás óta tiszta idióta lettem! :) Pedig szerintem elötte is az voltam...na 8. :) De az tény, hogy oltás után bekómáltam :).

Az a sz@r, hogy összevesztem az egyik legjobb barátnőmmel, és kipletykálja a dolgaimat. Szó szerint elárul...:( Na mind1..remélem azért nem lesz nagy balhé miatta.

Hmm...na meg amúgy izé...mit is akartam mondani??? Már kezdek lemenni alfába...menni kéne csicsikálni picinyet, hogy holnap frissen, beesett szemekkel jöhessek a teveclubra! :)))))))))))

Na, Megyek aluszikálni. :)

pá-pá. jóccakát! Puszi annak, aki megérdemli! :))) (értem ezalatt azt az embert, aki ma beszélgetett velem, megvigasztalt, és megvédett a "gonosztól"! És aki tényleg, igazán komolyan vesz!) :)

Tsók



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat