Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Patty :) naplója


Pirella [94758 AL], gazdája Patty :)
július 10.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/94758
július 10.

Hali!

Tegnap olyan furcsa dolog jutott az eszembe...inkább nem írom le, mert még valaki megsértőden miatta. De...olyan...érdekes. Nem tom mit higgyek, nem tom mit gondoljak, és azt sem tom, mit csináljak. Valamit pedig muszáj lesz, de ez olyan rossz...
Remélem, hogy amit gondolok, az nem igaz...mert, ha igen, akkor az orbitális nagy gáz...na mind1. De egyre inkább kezdem úgy érezni, hogy....igazam van. És most az egyszer nem akarom, hogy igazam legyen! Jajj...ez olyan nehéz! :( Nem akarom...á mind1.
Szóval...ma nem tom mi lesz, de remélem már végre kiderül az igazság, mert tiszta ideg vagyok már vagy öt napja, és emiatt nem is tudok aludni.
Jézus...úgy beszélek, mint valami lelki beteg....pedig nem vok az...asszem! :)))))))))))))
Sz'al...már jó lenne egy nagyot aludni! :)
Ráadásul azért is haldoklok, mert hiányzik a csokispalacsintám! Az én életem! :)
Ráadásul ma nem leszek itthon, úgyhogy a drága pici barátaimmal sem tudom megbeszélni a problémáimat! Pedig náluk megértőbb embert keresve sem találnék...:)

öö...mit írjak még??? Nem akarok állandóan nyávogni, meg hisztizni! Úgyhogy...kell ide valami kis vidámság is! Végülis..az élet szép, csak néha kegyetlen, és nehéz. Nincs igazam? -DEEEEEEE! :)))))))))))))))))))))))

Nah, ennyi vidámság most elég lesz! (hihi)
Szép napot mindenkinek! Dögicémnek csókpuszi!

Csáó!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat