Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Patty :) naplója


Pirella [94758 AL], gazdája Patty :)
2005. október 28.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/94758
2005. október 28.

CSá!
Hát...furi napom volt! Ma minden olyan balszerencsés volt. Reggel látom a Zsanikámon, hogy totál ki van borulva, aztán ültetés...persze el lettünk ültetve egymástól! :( Direkt szétültették a barátokat. Marhára örülök...Aztán délután szépen elballagok próbára, és az ajtóban jut eszembe, hogy elhagytam valahol a tánccuccom. Na, mehettem vissza a suliba. De tök jókat hülyültünk a Dettivel, és totál le is égettük magunkat a villamoson, de tökmindegy :D Marha jó volt! :)))
A tegnapi napom szupcsi volt, kivéve este. Majdnem elveszítettem a drága imádnivaló nővérkémet egy hülyeség miatt! Annyira megijedtem :(( Tiszta szar volt! De szerencsére megmenekültünk :) És most már télleg tali lesz, és akkor húdemegszeretgetem :))
Jajj ma tök jó volt...mármint ez az egy tényleg jó volt :D Szal a Jucustól kaptam egy gyűrűt, aztán a Zsanitól is! Tök jó! Tök szépek! :)) És tök örülök neki!
Holnap basszus egész nap úgy fogok rohadni, hogy nemigaz. Punnyadni fogok de rohadtul! Vasárnap próba, aztán utána SZÜNET! :D de tanulni kell egész szünet alatt, mert persze egy rakás házit kaptunk! Házidoga + egy csomó feladat + a föci tz-re készülni! :( És rohadt szar, mert ahol most ülök, ott még puskázni sem lehet :( Kiborulok! Mi a szarnak kellett most ez a nyomorék ültetés? Úgyis tök kevésszer vagyunk a saját osztályunkban! Csak az ilyen hülye órákon, hogy föci meg töri...pont amiken jókat lehet puskázni meg sugni. Örvendek. Na mindegy, hiába nyávogok úgyse lesz jobb! Megyek, mert már most álmos vok! :)
Puszika



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat