Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Patty :) naplója


Pirella [94758 AL], gazdája Patty :)
2004. december 21.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/94758
2004. december 21.

Ma egész jól érezem magam, asszem kezdek kilábalni tinédzserkori depressziómból, amivel már mindenkinek az agyára mentem. :)

Szombaton ünneplőben kellett menni a suleeba, ami önmagában is kiborító!
Képzeljétek, kezdtem hasonlítani egy normális emberre!:D Jah,és tudom,hogy taplóság,de végig röhögtem az ünnepséget...az okát inkább haggggyuk…:)

Ma reggel rájöttem arra, hogy én egy akaratgyenge ember vagyok, mert elcsábultam egy szelet csokira. Be is faltam és egyszerűen a mennyekben éreztem magam tőle. Mikor nagyon hiányzik vmi az embernek, olyan jó egy idő után újra átélni azt a gyönyört, ami a vele való tevékenységgel tölti el. Habár én nagy csokifaló voltam mindig is, és az utóbbi időben ez a gyönyör már nem is volt gyönyör, mert már csak úgy megszokásból is csokiztam. De most hát isteni volt. Mindettől függetlenül óriási bűntudatom lett tőle, és kisebbfajta infarktust kaptam attól mikor megláttam, hogy ebben az egy szelet élvezetben 600 kalória volt. Szóval nincs mit tenni, valahogy le kell dolgozni. Egyre szörnyűbb ez az egész. Tökre elvonási tüneteim vannak. Az olyan finom dolgok miatt amik eddig a napi étkezésmet képezték. Régen még salit se ettem úgy, hogy ne lenne benne majonéz vagy sajt.
Na tessék...méghogy nem parázok attól, hogy elhízok! :))

Olyan jó dolgokon tudok gondolkodni. Azt olvastam, hogy ha valakit lefejeznek, utána még 8 egész másodpercig tudatánál van. Egy darabig filozofáltam azon is, hogy melyik része van tudatánál, vagy esetleg mind a kettő külön... de gondolom a feje.
Te Úristen, gondold el azt a 8 mp-et! Nézd az órát, 8 mp-ig. A fejed a porban, látod a testedet, de nem tudod mozgatni, akár egy fél méterrel is odébb van, mint kellene, és tudod, hogy rögvest, pár másodpercen belül végre meghalsz, de előtte még olyan furcsa szögben látod a világot, talán még be tudod csukni a szemed, de az sem biztos, és odébbgurulni már végképp képtelen vagy... és olyan furcsa hangokat hallasz mindenhonnan, egyre távolabbról... és hipp-hopp, mielőtt észbekaptál, letelt a 8 mp-ed. És vége. :) Jó, mi? Valamelyik könyvben éppen lefejeztek egy gazembert és a babona úgy tartotta, hogy ha az illető fejét szembefordítják a testével, még láthatja magát.

Van egy olyan csaj próbán, aki egy ribi. Persze ok nélkül csúnya lenne ilyet állítani, de ő télleg egy buta liba! Miért? Mert egyszerre három pasival kavar (A fiúkat – attól függetlenül, hogy milyen érzéketlenek tudnak lenni–, nem kéne így megalázni), és most egy új megtetszett neki. Az új pasi még nem tud arról, hogy Szandika teljesen odáig van érte. Egybk a srácnak télleg eléggé holdkóros képe van, ráadásul a rapet ötvözi a rockkal! Jézusom... De a srác még nem tud róla, hogy egy hetedikes csaj teljesen odáig van érte, akinek ki van tömve a melle, ugyanis egyszer kiesett a melltartójából. De azóta is hordja őket, ráadásul push-uposban jár és emellé még tömi. Tiszta Pamela Anderson... csak Pamela Andersonnak nem a nyakánál van a melle. :)

Ma már veszekedtem egy jót a nővéremmel, mert programokat szervez nekem, és az utolsó pillanatban szól. És ez nekem baromira nem tetszik.




Lépek! Pápá

Puszicsók! =)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat