Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Patty :) naplója


Pirella [94758 AL], gazdája Patty :)
2004. október 1.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/94758
2004. október 1.

Véééégre itt a péntek! :o) Szupi jóóóóóóó. Mondjuk hazudnék, ha azt mondanám, hogy hétvégén majd kipihenem magam, mert nem. Pont ellenkezőleg. Valószínűleg idegösszeroppanást fogok kapni. :)) De komolyan. Úgy néz ki, egy nyugodt másodpercem se lesz!

Ma háromra megyek próbálni, aztán este előadás, amitől be vagyok sz*rva, mint állat. Aztán holnap reggel próba, aztán délután anyummal leszünk. Aztán vasárnap megint próba, délután megint előadás, és hétfőn úgy fogok bemenni a suliba, mint akit hülyére vertek... Beesett szemek; hanyag tartás; sápadt, kifejezéstelen arc...vajon mire utal ez? :)))))))

Jaj...megfagyok. Jégverem ez a szoba. :)


Álmos vagyok. Sosem tudom magam kialudni normálisan. Tiszta idegesítő. Hol a fejem fáj, hol a hasam, a lábam, a kezem. Csak egy nap lenne, mikor semmim se fáj...tök jó lenne.
Mind1. Ennek ellenére én nagyon boldog vagyok, és jókedvű, és...és hát igen. :))) Egy bizonyos embernek sikerült elérnie, hogy megutáltassa magát velem. De nem az én hibám. Ő a hülye és kész. Már hallani se akarok róla. Kész. Téma lezárva.

Tök szupee! A barátnőmnek tegnap született kisöccse. És olyan cuki a gyerek! :)))) Szerintem nagyon szép baba! ;)

ÁÁÁÁ megfagyok! :)))))))

Ma is kéne picit szöveget tanulnom, mert az az igazság, hogy az első mondatot tudom csak az egészből! :))))))))) pedig holnapra tudnom kéne az egészet. És ma már nem tudok tanulni, csak most. De most sem tanulok, hanem netezek. Na hát én sem vagyok normális, az már tuti.

tök elegem van a suliból...
Na mind1. Talán még túlélem a nyolcadikat, aztán megyek gimibe nulladikra, és az már lazább. Talán nem fogok ott idegösszeomlást kapni! :)
Mondjuk még nem nagyon sikerült eldöntenem, hogy hova akarok gimibe menni, de valószínűleg a helyi xar suliba kényszerülök járni, mert közel van, és ha máshova mennék, akkor sokat kéne utazni, és nem maradna időm másra. Sajna...

De fura. régen, mikor még alsós voltam, mindig úgy feléztem a nyolcadikosokra, hogy ők már milyen nagyok. most meg már én vagyok 8-os, és egyáltalán nem érzem magam nagynak. Meg az is flusztrál kicsit, hogy most itt a suliban én vagyok a "nagy", erre most elmegyek egy olyan helyre, ahol megint kicsi leszek! :) Tök fura.

Na most már megyek. Czuppantás

Patykusz






Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat