Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

AsKa naplója


Aska [144397 AL], gazdája AsKa
fojtatás....

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/144397
fojtatás....

2000-ben jelent meg a Holy Wod (in the shadow of the valley of death), a trilógia vége és egyben eleje is; Manson ennél az albumnál a Mercury jelet használja és sokat utal az első emberre, Ádámra, aki a lemez főszereplője is egyben. 2002-től pedig Manson a burleszk-dekadencia és a groteszk világába kalauzol minket…



Manson meztelen közönség előtt lép majd fel, sziámi ikrek társaságában

„A művészet mindig olyas valami, amit az iskolában nyomnak a fejünkbe. Pedig az nem így van. A művészet fantázia. Kreativitás. Képzelet. Élőadás.” – Marilyn Manson

BEVERLY HILLS, Kalifornia – Manson nem sokára megjelenő új maxija, a mOBSCENE csak arra vár, hogy a mellesleg festéssel is foglalkozó artista vászonra vigye.

„Vissza kell térnem, és emlékeztetnem kell az embereket, hogy van egy baszott nagy kő a cipőmben, és hogy evvel foglak benneteket pöcsön rúgni. Ezután adok nektek egy csókot, és ehhez mindvégig jó pofát vágok.”

A sokk rockernek – még ha kissé megbotránkoztatóak is – különböző tervei vannak a számra készítendő videóklippel kapcsolatban, melyet ő maga rendez a jövő héten.

„Ez a klipp magában hordoz minden olyat, amit az emberek szeretnek bennem, és még mást is.” – mondta Manson. „Lesznek lányok, akikkel együtt énekelek, szikrázó elemek, feketére festett elefántok, hatalmas fonográfok. Lesz ott minden, mi szem-szájnak ingere.”

A The Golden Age of Grotesque címet viselő album május 13.-án jelenik meg, melyről Manson úgy nyilatkozott, hogy nem csupán egy egyszerű album, hanem egy mozgalom is egyben. Ezt megerősítendő, a zenésznek nagy tervei vannak az ezt követő turnésorozattal kapcsolatban, mely egy 10 helyszínből álló show kavalkádban és az azt követő Ozzfest-ben nyilvánul meg.

„A művészet mindvégig velünk lesz, mely magasabbra emeli az előadást egy egyszerű koncertnél.” – nyilatkozta Manson a sajtótájékoztatón, melyen többek között az idei Ozzfest fellépő-listája és menete is nyilvánosságra került. „A The Golden Age of Grotesque (A Groteszk Aranykora) valójában az, amit jelent. Egy korszak, mely a szórakoztatásról szól. Az Ozzfest a tökéletes helyszín arra, hogy eltűntessük a színpadot, és mindenkit a műsor részévé tegyünk.”

„A művészet mindig olyas valami, amit az iskolában nyomnak a fejünkbe. Pedig az nem így van. A művészet fantázia. Kreativitás. Képzelet. Élőadás.”

Az Osbourne kastélynál előző héten Manson és a modern bécsi művész, Gottrfied Helnwein közzé tett 2 képet egy sorozatból, melyek részét alkotják az album borítóját illusztráló képanyagnak, és melyek együtt utaznak majd az énekessel is. A 30-as évek Hollywood-ja, a groteszk kabaré és a weimari Berlinben virágzó erotikus elemeket kihangsúlyozó művészeti irányzata által inspirálva születtek az alkotások, melyek Mansont ábrázoljál Mickey egér fülekkel és fekete-fehér sminkben.

„Ez a kép az ártatlanság és gyermeki rémálmaink megtestesítője. Számomra egyet jelent felnőni Amerikában, azokkal a dolgokkal, amit a szórakoztatásban láttam és egyet jelent emellett keverni olyan extrémitásokat, mint gyönyör és borzalom.”

„Az emberek úgy tekintenek majd erre, mint degenerált művészetre, mint ahogy ezt tették a 30-as években is, de minket senki nem fog cenzúrázni. Ha azt mondják majd, hogy ezt nem jelentethetem meg, akkor is az orrotok elé fogom rakni…Az a célunk, hogy az emberekből érzéseket váltsunk ki. És ez néha rossz, néha jó, de mindig is emlékezni fogtok rá. Ez a legfontosabb.”

A festményeken túl, Manson fellépéseit még egyéb furcsaságok is övezik majd, mint például sziámi ikrek és gyerekbirkózók a színpadon. „Lesz rengeteg meztelenkedés, de ezúttal az én ruhám rajtam marad, a legutóbb épp eleget szívtam emiatt. De ezen kívül mindenki meztelen lesz, beleértve a közönséget is.”

„Ez az album nem olyan kézzel fogható, mert szinte minden pillanatban veled van, különböző helyzetekben. Főleg az emberi kapcsolatokról szól. Most nincs politika. Nincs vallás, mert végre rájöttem, hogy a művészet és a zene az én politikám, az én egyedüli vallásom. Ez a hitvallásom. Ez az album vagyok én.





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat