Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

ZSUpsz naplója


Cseresznye [115468 AL], gazdája ZSUpsz
2005. március 18.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/115468
2005. március 18.

Itt a tavasz! :)

Ehhez nem fér semmi kétség... És hogy ezt miből gondolom? Hát először is, mikor ma reggel kiügettem a konyhába az életmentő KVmat lefőzni, arra lettem figyelmes, hogy digitális lett a szagelszívó... tudni illik csipogott... bár őszintén szólva a csipogás jobban hasonlított verébcsipogásra :) Lehet idén is beköltöztek a kis fránya dögök a kivezetőcsőbe? Azért remélem nem támad kedvük ott kisverebeket gyártani, ahol én kaját szoktam főzni :)

Másodszor pedig, megkaptam az idei év első kocsiablakonkihajolós-füttyögős-elismerő "helló béjbi" felkiáltását... Ejj, ezek a pasik :) Javíthatatlanok :) De most az egyszer elnézem nekik, de csak mert tavasz van :) De azért jót röhögnék, ha egyszer az egyik füttyögés közben ki találna esni az ablakon át, vagy szembe jönne egy oszlop neki, hehe :) Na jó, nem gonoszkodom tovább :)

Éljen a madárcsicsergés, a kanos pasik, a lágy tavaszi szellő, és a napsütés! /ez milyen hülye szó már, mutassatok nekem egy embert, aki sütött már napot! :) Én pl. csak pogácsát szoktam sütni, napot azt sose :) /



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat