Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

ZSUpsz naplója


Cseresznye [115468 AL], gazdája ZSUpsz
2005. június 21.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/115468
2005. június 21.

Mindig is úgy gondoltam, ahhoz, hogy megismerjem az ideális pasit, meg kell szülnöm magamnak :))) Lehet tévedtem...

Van egy új pasi az életemben, aki puszival ébreszt, hagyja, hogy szeretgessem, és ő is szeret engem, még akkor is, ha kócosan és csipásan kelek fel és mindig örül, amikor hazaérek... :)
Én pedig szemrebbenés nélkül, mosollyal az arcomon pakolok és takarítok utána (ez nálam nagy szó pedig!:) ), előbb adok neki enni és inni, mint magamnak, sőt, még a reggeli életmentő KV-m előtt sem tud felhúzni... :) Ilyet pasi rég váltott ki belőlem... ;)

Igazi pasi egyébként... széthagyja a cuccait, nem a helyén akar aludni, sokat kell vele foglalkozni -ha ezt magamtól nem tenném, akkor bizony (szó szerint) leugat-, koszt csinál, szereti a hasát, szerte-szét hullajtja a szőrét, mikor tusolok, bejön a fürdőszobába és nyüszítve kukkol, mikor öltözök, ellopja az alsóneműmet, ivás közben szétlocsolja a vizet, evés közben szétszórja a morzsákat, és a pisit sem mindig sikerül a megfelelő helyre "raknia"... :)

Erre a pasira a másik pasim, Eskimo egyébként megérkezte óta nagyon féltékeny, ha csak ránéz, sértődöttség ül ki a pofijára... :) Nem érti, hogy nekem elég nagy a szívem ahhoz, hogy 2 -vagy akár több;)- pasi is elférjen benne... ;)

Ezt az új pasit Bumbinak hívják. Egyébként pedig egy 11 hetes Bichon havanais kan. Fenti képen megtekinthető... :) Igazán jóképű, igaz? De ez itt nem a fényképes társkereső, és amúgy is, a szíve már foglalt... ;)

Úgyhogy kedves tevetársak, mostantól jól gondoljátok meg, mit mondtok nekem, mert már két pasim van, akik minden körülmények közt megvédenek engem!!! ;)




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat