Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

ZSUpsz naplója


Cseresznye [115468 AL], gazdája ZSUpsz
2005. május 28.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/115468
2005. május 28.

Gumibolt

Ma hazafele bementem a gumiboltba. Mondtam az eladónak, kérek egy doboz gumit. Azt mondta, nem dobozra árulják, hanem darabra. Mondtam neki, egye fenyő, akkor három darabot kérnék. Kérdezte triciklire lesz? Mondtam neki, köze pont annyi, mint esze, tehát nulla, de egyébként nem, hanem triatlonra (értsd : három menetre)... Amúgy meg mit kötöszködik? De sötét!
Hozta is a gumikat. Én meg csak néztem... Kérdeztem, kisebb nincs? Az én pasimé nem ekkora! Arról nem is szólva, hogy volt a közepén egy ilyen fém izé... Hát, a pasimnak potencia gondjai sincsenek, mondtam is, nekem nem kell merevítős gumi. Ekkor az eladó azt mondta, hogy ha nincs ez a fém izé benne, akkor a gumi összeesik, magától nem áll meg. (Beléptemkor lesziázott, most akkor minek magáz?) Mondtam neki, Magától lehet, de Tőlem a pasimnak ugyan sose esne össze, higyje csak el, nagyon is állna!
Az eladó ezen mondatom után kérdőn nézett rám, mintha nem értené, miről beszélek, játszotta a naívat, de gáááz... Ezt nem tudtam mire vélni, hát vissza néztem én is kérdőn rá. Nézegettük egymást így egy darabig, majd mindenáron a nyakamba akarta sózni a gumit. Azt mondta, pedig ez jó vétel, mert ez a gumi belső nélküli és egyébként is, most akciós. Persze, én meg most jöttem le a falvédőről! Belül nincs semmi, mi? Nincs belseje, na ne röhögtessen már! Belül is a külseje van tán, nem? Kifordították, vagy mi? Akkor mégiscsak van belseje, épp csak kívűl! Nem szeretem, mikor az eladó madárnak néz, mert én tudom ám magamról, hogy okos vagyok, rám nem lehet csak úgy rám tukmálni valamit, ami nem pontosan olyan, mint amilyet én akarok! És mi az, hogy akciós? Tán rögtön magától akcióba lendül, a pasim helyett is, ugye? Hahha!
Mivel nem volt kisebb gumijuk, és merevítő nélküli sem, arról nem beszélve, hogy az eladó is butuska fruskának nézett, amit totál nem bírok, így végülis nem kötöttünk üzletet. Mérgesen kisétáltam az üzletből...

Nem értem én a világot. Jó, jó, hogy a pasik egyszerre kishitűek (ld. merevítő) és beképzeltek (ld. nagy gumi), de hogy a megfelelő fogalmazásgátlásról az eladó tudatlansága miatt ne lehessen gondoskodni, nos kérem, ez hallatlan!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat