Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

ZSUpsz naplója


Cseresznye [115468 AL], gazdája ZSUpsz
2005-12-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/115468
2005-12-09

Mostmár tényleg nem hiszek a Mikulásban! Az egész egy nagy átverés! 5-én este a szépen kitakarított cipőm egyik felét kitettem az ablakba (pedig nem is félcipő!), a másikat meg a földön hagytam, azért, hogy ha a Mikulás hátfájással küzd, akkor az ablakban lévőt rakhassa tele mindenféle földi jóval, ha pedig törpe, akkor se okozzon gondot neki ugyanez.
De reggelre egyikben sem találtam csokit! Virgácsot kapni - nos ez meg sem fordult a fejemben, hiszen egész évben nagyon rendes kislány voltam! Szóval semmi nem volt egyik cipőmben sem!

Vagy lehet hogy Bumbi keze (szája) van a dologban? :)))

Mindenesetre írok is reklamáló levelet a Jézuskának, hogy a Mikulásnak Karácsonykor ne vigyen ajándékot, mert nem viselkedett rendesen és nem végezte el kifogástalanul a munkáját!

Gondolkoztam még, hogy a cirkóhoz is teszek egy cipőt, de valószínűleg a kéménybe úgyse férne be a Mikulás...

Mindenesetre délután apukám meglepett egy csokimikulással, akit egyébként Miklósnak hívnak (mármint nem a csokimikulást, hanem apukámat)... Lehet ő helyettesítette idén nálam a Mikulást?
No de akkor álljunk csak meg egy kicsit... Lehet, hogy gyerekkoromban is ő hozta a csokit, nem a Mikulás? Asszem, extra hosszú lesz ez a reklamáló levél amit a Jézuskának fogok írni!




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat